Soulsister, Sam Ryder, X-Session
Volledig scherm
Soulsister, Sam Ryder, X-Session © Kristof Ghyselinck

IN BEELD. Internationale sterren en legendarische groepen op ‘Zomerhit’ in Blankenberge

MuziekNa De Panne en Bredene strijkt Zomerhit nu neer in Blankenberge voor een gloednieuwe opname van het Eén-muziekprogramma. Met deze keer een grote portie nostalgie dankzij Soulsister en X-Session. Ook waren er enkele internationale kleppers van de partij met Flemming, Ella Eyre en Sam Ryder.

0 reacties

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Axelle Red haalt Kerstmis in huis met nieuw album: “Ik vind alles geweldig aan kerst, het chique én de kitsch”
  Muziek

  Axelle Red haalt Kerstmis in huis met nieuw album: “Ik vind alles geweldig aan kerst, het chique én de kitsch”

  Axelle Red (54) gooit het over een andere boeg. Eerder dit jaar gaf ze al een voorsmaakje met haar nieuwe versie van ‘Santa Claus is Coming To Town', maar op 4 november pakt ze uit met een volledig kerstalbum ‘Axelle Red - The Christmas Album’. Vervolgens gaat ze op tournee in december. “Het wordt een feest van herkenning, vreugde én ontroering", klinkt het.