Imagine Dragons sluit af met spektakel en eerbetoon aan Oekraïne: herbeleef alle hoogtepunten van dag 3 van Rock Werchter

MuziekDe derde festivaldag op Rock Werchter was zonder twijfel de heetste. Niet alleen het weer maar ook de acts deden de temperaturen een paar graadjes stijgen. De zwoele Italianen van Måneskin bijvoorbeeld, of de poppy sounds van Anne-Marie. Imagine Dragons sloot de mainstage af met een bombastisch feest. Lees hieronder de highlights van dag 3.

5 reacties

 • Gerda Goethuys

  5 maanden geleden
  Mag een eerste minister dan niet eventjes ontspannen en dat doet iedereen toch lief zijn tegen over elkaar daar is niets mis mee toch
 • Rudy Van Daele

  5 maanden geleden
  Hij zou zich beter bezig houden met zijn regering, er zijn blijkbaar geen problemen.
 • Stan Boudewijns

  5 maanden geleden
  Ach ja, ook hij wil nog wat stemmen ronselen natuurlijk.
 • Inke De Clercq

  5 maanden geleden
  De Croo op ons kosten aan het genieten!
 • willy zachel

  5 maanden geleden
  Er zou hoognodig een leeftijd grens gesteld moeten worden aan die optredens ! Het word tijd dat die oude sokken op pensioen gaan ook de Rolling Stones .
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open
  Play
  Muziek

  Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open

  Stromae (37) wist Madison Square Garden volledig in te pakken. De Belgische zanger mocht twee dagen voor zo’n 40.000 mensen optreden in een van de grootste zalen van New York City. Sociale media lopen vol met beelden van aanwezigen die helemaal losgingen op de muziek. Zeker op het nummer ‘Alors on Danse’ kon de zaal zich niet bedwingen, aangezien de hit uit 2010 een gigantische trend is geweest op TikTok.