"Ik zie jullie graag!” Kijk hoe Dave Grohl en Foo Fighters manifestanten van haatkerk een hak zetten

Dave Grohl heeft tijdens een concert met zijn band Foo Fighters een flinke sneer uitgedeeld aan een groepje manifestanten. De groep is aanhanger van de haatkerk Westboro Baptist Church. Maar Grohl laat het protest niet aan zijn hart komen en spreekt de groep toe: “Ik hou van jullie!”

  1. INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaitafels staan”
    Muziek
    1

    INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaita­fels staan”

    Een icoon in de dj- en technowereld is hij al decennialang, dus kon een eigen documentaire niet achterwege blijven. Laurent Garnier (55) stelde gisterenavond vol trots het resultaat voor op Film Fest Gent. Vooraleer hij over de rode loper schreed in de Arteveldestad, hadden wij een babbel met de Fransman over z’n bijzondere band met België, z’n haat-liefdeverhouding met monsterhit ‘The Man With The Red Face’ en het nakende einde van z’n carrière. “Ik ben niet van plan om als oude knar op cruiseschepen op te treden.”