"Ik zie jullie graag!” Kijk hoe Dave Grohl en Foo Fighters manifestanten van haatkerk een hak zetten

Dave Grohl heeft tijdens een concert met zijn band Foo Fighters een flinke sneer uitgedeeld aan een groepje manifestanten. De groep is aanhanger van de haatkerk Westboro Baptist Church. Maar Grohl laat het protest niet aan zijn hart komen en spreekt de groep toe: “Ik hou van jullie!”

 1. Get Ready viert 25 jaar bestaan met nieuw album: “In het begin noemden ze ons eendagsvliegen”
  Play

  Get Ready viert 25 jaar bestaan met nieuw album: “In het begin noemden ze ons eendags­vlie­gen”

  25 jaar bestaat de bekendste boyband van Vlaanderen: Get Ready. Een jubileum dat ze niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Daarom brengen ze het album “Samen – 25 jaar Get Ready!” uit. Met daarop remakes van hun grootste hits en ook enkele nieuwe nummers. Showbits stuurde reporter Daniël naar Jimmy, Koen, Jean-Marie en Glenn voor een gesprek. Samen blikken ze terug op de hoogtepunten in hun carrière. De vier leerden Daniël de originele danspasjes aan. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. Dave Grohl reageert op rel rond albumhoes ‘Nevermind’: “Nieuwe cover is een optie”
  Muziek

  Dave Grohl reageert op rel rond albumhoes ‘Nevermind’: “Nieuwe cover is een optie”

  De albumhoes van het Nirvana-album ‘Nevermind’ uit 1991 gaat er binnenkort misschien heel anders uitzien. De voormalige drummer van de band, Dave Grohl (52) heeft in een interview laten uitschijnen dat er nagedacht wordt over andere coverafbeeldingen. De naakte baby op de originele hoes, Spencer Elden, klaagde de band onlangs aan wegens het maken van kinderporno omdat hij dertig jaar geleden te jong was om toestemming te geven voor de blootfoto.