RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

"Ik schrijf de beste nummers als ik me kl*te voel": Adele brengt album over scheiding en eenzaamheid

MUZIEKScheiden doet lijden, en dat weet Adele (33) als de beste. Op haar nieuwste plaat ‘30', die wij al konden beluisteren, zingt de popster rauw en onverbloemd over de breuk met haar echtgenoot Simon Konecki (47), de impact daarvan op hun intussen 9-jarige zoontje Angelo en de troebele band met haar overleden vader. De zangeres levert zo haar meest persoonlijke en tegelijkertijd ook meest verrassende album af. “Ik voel me erg eenzaam en bang”, snikt ze onder meer.

2 reacties

 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  dAT IS Pas een zangeres. Maar over eenzaamheid schrijven en zo. Ja zelfs al ben je rijk en overal graag gezien. Je kan je nog alleen voelen.Maar denk dan ook eens aan iedereen waar nooit een mens naar omkijkt.
 • Frank Hageman

  2 maanden geleden
  Bij ons zeggen ze topwijf
 1. Herinner je je dit nog? Kim Kardashian speelde ooit mee in videoclip van Fall Out Boy
  Muziek

  Herinner je je dit nog? Kim Kardashian speelde ooit mee in videoclip van Fall Out Boy

  Kim Kardashian (41) is niet meer weg te denken uit de publieke belangstelling sinds ze wereldwijde bekendheid verwierf met de reality tv-show ‘Keeping Up With The Kardashians’. Maar haar fans zijn nu verbaasd door een optreden van de celeb voor ze echt bekend werd. In 2007 speelde de toen 26-jarige Kardashian namelijk mee in de videoclip ‘Thnks fr th Mmrs’ van Fall Out Boy, tot grote verbazing van haar fans.