Zangeres Meau.
Volledig scherm
PREMIUM
Zangeres Meau. © Marnix Schmidt

“Ik dacht: dit ga ik nóóit leuk vinden”: en toch speelt Nederlandse MEAU deze zomer op bijna 40 festivals

MuziekZe was nog maar nét afgestudeerd, of daar was al ‘Dat heb jij gedaan’. Met dat nummer stond de Nederlandse Meau Hewitt (22) wekenlang op nummer één en veroverde ze ook ons land. Deze zomer staat ze op zowat ieder Nederlands festival én brengt ze een liedje uit met haar grote idolen, Racoon. Met het ‘Algemeen Dagblad’ praat ze over het waanzinnige jaar dat achter haar ligt, blijven plakken na een show en het perfectionisme dat haar soms parten speelt. “Ik liep het podium af en heb 45 minuten gehuild.”

0 reacties

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.