Gers Pardoel
Volledig scherm
PREMIUM
Gers Pardoel © Joel Hoylaerts / Photo News

"Ik ben heel ongelukkig geweest, behalve bij mijn kinderen": Gers Pardoel op nieuw album eerlijk over scheiding, depressie en ruzie met broer

MuziekHij is depressief geweest, en het deed "fucking veel pijn" om nachten alleen wakker te liggen nadat hij - twee keer - uit elkaar ging met de moeder van zijn kinderen. Maar nu is Gers Pardoel (39) een gelukkig man. "Ik kook, doe de was en de strijk. Ik kan perfect voor mezelf zorgen." Iets wat vijf jaar gekost heeft. Een periode die hij bezingt op zijn album '2020'. Voor ons verklaart hij zijn teksten.

  1. Zanger die ook Trumps steroïden kreeg: “Ik begrijp zijn euforische Chuck Norris-gevoel, maar het is vals: dit is een drug”

    Zanger die ook Trumps steroïden kreeg: “Ik begrijp zijn euforische Chuck Nor­ris-ge­voel, maar het is vals: dit is een drug”

    “Ik voelde mij beter dan twintig jaar geleden”, zegt de Amerikaanse zanger Andrew Leahey, die bewust de woorden van Trump in de mond neemt. Leahey kreeg jaren geleden, net als de president, dexamethason toegediend. Hij weet uit eigen ervaring hoe euforisch en onoverwinnelijk het medicijn hem maakte. “Het was een mirakelmiddel, maar het gaf een vals gevoel van kracht. Het was een steroïde, een drug.”