Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

"Ian kwam gamen met Sky en is blijven plakken in de studio": Karen Damen mixt beats van Ian Thomas in nieuwe muziek

MuziekZij zit al jaren in het Nederlandstalige genre, hij vertoeft voornamelijk in de 'urban scene'. En nu gaan Karen Damen (44) en Ian Thomas (22) die twee uitersten door elkaar mixen. Sinds enkele weken werken ze in de studio aan nummers. "Ian is wel 22 jaar jonger dan ik, maar wát een muzikaal brein heeft hij", zegt Karen. "Ik keek al op naar Karen toen ik klein was. Nu maken we samen muziek: crazy", reageert Ian.

4 reacties

 • Esther Calluy

  3 jaar geleden
  Regine Tytgat Ik ben 68 jaar en ben het volkomen met u eens.....
 • Johannes Martens

  3 jaar geleden
  Regine Tytgat, ik heb Ian Thomas ook nog niets goeds zien doen tot op heden buiten veel wind en megalomane plannen maken waar niks van in huis komt. Hij hangt een beetje de snul uit in tv-programma's, ging het helemaal maken in Amerika, en zijn cannabiswinkeltje werd na een uur al gesloten. En nu gaat hij de "Amerikaanse r&b-sound de vrije loop laten waarop alle jongeren zitten te wachten.” Ik lach er toch eens smakelijk mee, het lijkt wel de hedendaagse versie van Eddy Wally!
 • Regine Tytgat

  3 jaar geleden
  Als je tegen Ian Thomas bent, zal hij nooit iets goeds kunnen doen in je ogen. Zelf heb ik het voor hem. Hij durft, probeert en bovendien, hij is jong. Hij moet het niet doen als hij op pensioen is. Hij is gevoelig, nederig, harde werker. Ik keek net op Instagram en daar zijn veel mensen die achter hem staan en hem aanmoedigen en dankbaar voor wat hij doet. Jammer dat zijn winkel al direct verzegeld werd. Azijnpissers in Antwerpen.
 • Marc Sierens

  3 jaar geleden
  Die jongen is er een van twaalf stielen en dertien ongelukken,ging die niet Amerika veroveren,was rap terug ondanks de pogingen van zijn mama om hem daar te doen slagen,