Hooverphonic
Volledig scherm
Hooverphonic © BELGA_HANDOUT

Hooverphonic krijgt overzichtstentoonstelling

MuziekIn mei zal Hooverphonic ons land verdedigen op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Bovendien bestaat de band 25 jaar én komt er een nieuw album aan. Reden genoeg voor een overzichtstentoonstelling in Sint-Niklaas. 

 1. Cultuursector dankbaar voor nieuwe versoepelingen: “Overtuigd dat we van ons festivalterrein een veilige plek kunnen maken”
  Showbizz
  27

  Pukkelpop gaat door, cultuursec­tor dankbaar voor nieuwe versoepe­lin­gen: “Overtuigd dat we van ons festival­ter­rein een veilige plek kunnen maken”

  Er lijkt eindelijk weer perspectief te zijn voor de door corona zwaar geplaagde cultuursector. Op de persconferentie van het Overlegcomité werden een reeks versoepelingen aangekondigd die vooral vanaf augustus perspectief bieden. Opluchting voor velen, maar voor sommige festivals komen de versoepelingen helaas te laat. “Een nieuwe harde klap.”
 2. Vrouwen aan de macht, optredens vol vuurwerk en een surprise guest: dit waren de BRIT Awards 2021
  Muziek

  Vrouwen aan de macht, optredens vol vuurwerk en een surprise guest: dit waren de BRIT Awards 2021

  Dinsdagavond werden in de O2-arena de BRIT Awards, de meest prestigieuze Britse muziekprijzen, uitgereikt. Door de coronapandemie kwam de uitreiking drie maanden later dan normaal, maar daarom was het hele gebeuren niet minder spectaculair. Opvallend was vooral dat het de vrouwen waren die het dit jaar voor het zeggen hadden. Het overgrote deel van de BRIT Awards ging namelijk naar vrouwelijke artiesten.
 3. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"