Elton John en Ed Sheeran in de videoclip van 'Merry Christmas'.
Volledig scherm
Elton John en Ed Sheeran in de videoclip van 'Merry Christmas'. © YouTube

Hier is hij dan: de nieuwste kerstsingle van Elton John en Ed Sheeran

MuziekSinterklaas zal het hen moeten vergeven, want Elton John (74) en Ed Sheeran (30) komen vandaag al met hun nieuwe kerstsingle. De Britse artiesten lieten al vaker merken dat ze een onderlinge samenwerking wel zouden zien zitten, en maakten dat nu concreet. 

8 reacties

 • Verbeke Lindsey

  2 maanden geleden
  Prachtig in deze duistere tijd! Een positieve boodschap voor iedereen,... EN een mooie samenwerking!
 • Linda Heintjens

  2 maanden geleden
  Nee dank u !
 • Carmen De Gussem

  2 maanden geleden
  De clip is mooi ,het liedje zelf is minder. Het is een beetje van een zaag en teveel herhaling ,ik had origineler verwacht!
 • Monique Moens

  2 maanden geleden
  Ik vind hem mooi. Eindelijk een vervanger voor All i want for Christmas is youuuuu baby.
 • eddy janssens

  2 maanden geleden
  zeer mooi echt iets zoals vroeger
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 1. Justin Timberlake stelt muzikale comeback nog even uit in afwachting van documentaire Janet Jackson
  Muziek

  Justin Timberlake stelt muzikale comeback nog even uit in afwachting van documentai­re Janet Jackson

  Het wordt nog even wachten op nieuwe muziek van Justin Timberlake (40). Volgens ‘The Sun’ heeft Timberlake zijn comeback uitgesteld omdat er binnenkort een documentaire uitkomt van Janet Jackson (55) waarin, onder andere, hun misgelopen optreden tijdens de Super Bowl in 2004 wordt belicht. De zanger vreest dat die documentaire een negatieve impact kan hebben op zijn hernieuwde carrière.