“Het hoogtepunt van de avond? ‘Lekker blijven hangen’ uiteraard”: ‘Liefde voor muziek’-artiesten palmen Lotto Arena in

MuziekVoor het tweede jaar op rij hebben de ‘Liefde voor muziek’-artiesten vrijdagavond de Antwerpse Lotto Arena in vuur en vlam gezet. Zo’n vierduizend toeschouwers zagen onder meer Camille, Ozark Henry, Zornik-frontman Koen Buyse, Davina Michelle en 2 Fabiola het beste van zichzelf geven.

5 reacties

 • Jean Schepens

  2 maanden geleden
  lekker blijven hangen ? ik alvast niet ! trouwens, waar is de nooduitgang ? ... NONKELJEAN
 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Als dat een hoogtepunt wordt genoemd is het hier nog erger gesteld dan we al dachten !
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Super top Margriet keigoed lied ...👍🎼 Toch mooie stem ze verdient het zeker
 • Agnes Volginsky

  2 maanden geleden
  Vind TOP voor Magriet , zij verdient het , en eindelijk eens nen toffe cover !!! Brengt ambiance en een vrolijk gevoel !!!😊😊👍👍
 • Monique Asaert

  2 maanden geleden
  Alles is lekker, te pas en te onpas..
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Emotioneel moment op Night of the Proms: John Miles Jr. draagt ‘Music’ op aan overleden vader
  Play
  Muziek

  Emotioneel moment op Night of the Proms: John Miles Jr. draagt ‘Music’ op aan overleden vader

  Misschien wel het momentje van ‘Night Of The Proms. “John Miles heeft ons een cadeautje nagelaten", aldus Bart Peeters. ‘Music’, misschien wel het anthem van de Proms. En vanavond speelt zijn zoon het voor ons. “Ik zou het erg vinden mochten jullie meezingen”, aldus John Miles Jr achter de legendarische piano van zijn vader. “Voel jullie vrij om in te vallen.” Daarmee wachtte het Sportpaleis tot de laatste strofe, maar toen wel voluit. Voor een eerste keer iedereen recht op de banken en een achteraf een groot postuum applaus. “Ik weet niet of ik dit elk jaar ga doen”, sprak john Jr vooraf. Papa Miles zou het waarschijnlijk geen slecht idee vinden.