Het debuut van Julia: bekijk hier de eerste videoclip van de nieuwe K3

MuziekVandaag bracht de nieuwe K3 - vanaf nu Hanne, Marthe en Julia - hun eerste videoclip uit. Het gaat uiteraard over de clip bij ‘Waterval’, de uurwurm die we al te horen kregen in ‘K2 zoekt K3'. De hit is inmiddels al meer dan 640.000 keer gestreamd, en vanaf nu kan dat ook mét beeld. 

5 reacties

 • Georges Van Soest

  2 maanden geleden
  Gemakkelijke tekst....een liedje zonder inhoud.
 • andy de cock

  2 maanden geleden
  Als de verkoop maar goed draait , al de rest is bijzaak .
 • Walter Van Criekinge

  2 maanden geleden
  Dit is al wat beter dan tijdens de finale, doe zo voort.
 • Jean-Claude Dauwe

  2 maanden geleden
  Julia, proficiat met je optreden in de nieuwe clip! Het is alsof je reeds jaren een K3-tje bent.
 • Elle Devee

  2 maanden geleden
  Jongens en alle Vlamingen hadden beter niet meegedaan. Er was al van tevoren beslist dat het een Nederlands meisje moest worden.
 1. Sportpaleis Group komt met eigen onderzoek: concertsector blijkt geen besmettingshaard
  Muziek

  Sportpa­leis Group komt met eigen onderzoek: concertsec­tor blijkt geen besmet­tings­haard

  De cultuursector werd gedurende de coronapandemie hard getroffen door de maatregelen van onze overheid, maar uit een nieuw onderzoek van de Sportpaleis Group zelf blijkt dat de concertsector geen besmettingshaard is. Uit de resultaten blijkt dat de opgelegde voorzorgsmaatregelen een positief effect hebben. Volgens de studie is er dan ook geen reden om deze sector strenger te behandelen dan andere sectoren waar het mensen wel toegelaten is om te verzamelen.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.