Måneskin.
Volledig scherm
Måneskin. © Photo News

Herkansing voor Vlaamse fans: Måneskin komt naar Vorst Nationaal

MuziekEindelijk kunnen de Vlaamse fans van de Italiaanse hitgroep Måneskin hun idolen live aan het werk zien. Nadat de Songfestivalwinnaars afgelopen zomer hun optreden op de Lokerse Feesten moesten annuleren, kondigen ze nu een nieuw concert in ons land aan. De twintigers staan op 10 februari 2022 op het podium van Vorst Nationaal.

3 reacties

 • Lore Krajsman

  1 jaar geleden
  ik heb de boekingsite al klaar staan op mijn telefoon
 • clark maldrie

  1 jaar geleden
  ik kan niet wachten
 • Erik De jongh

  1 jaar geleden
  Ik zit daar echt niet op te wachten
 1. Good Shape maakt comeback op jubileumeditie ‘I love the 90’s’
  MUZIEK

  Good Shape maakt comeback op jubileume­di­tie ‘I love the 90’s’

  Ze gaven vorig jaar een concert voor ‘Tien Om Te Zien’ en ook dit jaar kruipt de nostalgische boyband, Good Shape, nog eens het podium op. Op zaterdag 22 april 2023 vieren de originele bandleden, Koen De Beir, David Cantré en Geert De Meyer en nieuwbakken David Bruylandt de vijftiende verjaardag van ‘I love the 90’s – The party’ in de Hasseltse Trixxo Arena. “De goesting is gigantisch, we hebben het publiek keihard gemist”, klinkt het bij de mannen.
 2. KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpakje tijdens optreden (én fans zijn er gek op)
  Muziek

  KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpak­je tijdens optreden (én fans zijn er gek op)

  Harry Styles (28) start zijn tournee met veel glitter en glamour. De artiest staat erom bekend speciale outfits met felle kleuren en vloekende patronen te dragen. Maar tijdens zijn optreden in Los Angeles gaat hij nog een stapje verder. De Britse zanger draagt een glitterpakje dat van top tot teen glittert en fonkelt. Fans zijn er helemaal gek op. “Dit is mijn favoriete outfitkeuze van hem. Ik hou ervan wanneer hij schittert”, klinkt het op sociale media.