Banaan tijdens 24 UUR LIVE
Volledig scherm
Banaan tijdens 24 UUR LIVE © 24 UUR LIVE

Herbeleef hier de hoogtepunten van ‘24 UUR LIVE’

MuziekHet zotste muziekfeest van het jaar is op gang getrapt in het Antwerpse Sportpaleis. 24 uur lang zullen meer dan 100 artiesten het beste van zichzelf geven. Zij worden begeleid door de band van Miguel Wiels, die al die tijd onafgebroken op het podium blijft staan. Herbeleef in deze liveblog alle hoogtepunten van dit bijzondere evenement. Je kan de optredens ook live volgen via deze link.

10 reacties

 • Lukas Walravens

  4 maanden geleden
  Nog eve volhoude aan iedereen ik geniet hier voledig groetjes lukas
 • Nancy Weemaes

  4 maanden geleden
  Graag het optreden van Patrick Onzia online zetten.Mag ook in de kjjker.
 • Bart De Meersman

  4 maanden geleden
  en waarom geen luc steeno geen bart kaell geen christoff geen wendy van wanten zelfs clouseau niet geluk heb ik die gezien graag van elke artiest een filmpje he a u b zeg
 • nico de haan

  4 maanden geleden
  Komt Stromae niet ?
 • Karien Pozzolo

  4 maanden geleden
  T is echt super om te zien
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.