Joel Hoylaerts Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts Photo News

HERBELEEF. Een exclusieve blik achter de schermen van de ‘Tien Om Te Zien’-revival

Muziek‘Tien Om Te Zien’-fans hebben er jaren op gewacht, en woensdagavond was het eindelijk zover. Het iconische liedjesprogramma maakte een eenmalige comeback, op het Epernayplein in Middelkerke. Meer dan twintig artiesten van vroeger en nu gaven er het beste van zichzelf tijdens een spetterende show, die op 1 september uitgezonden wordt op VTM. Wij namen jullie mee voor een exclusieve blik voor en achter de schermen, die je kan herbeleven in de liveblog hieronder. 

22 reacties

 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  Niels is de stoorzender geweest .
 • David HAEST

  2 maanden geleden
  Zalige avond gehad . We staan zelfs op foto in jullie krant . Ons anke super trots bij André Hazes ❤️
 • Jan Van Dijck

  2 maanden geleden
  Dit laten terug komen zou de kijkcijfers van de vtm ten goede komen. Dit is wat de mensen nodig hebben, dus maar 1 keer zou zonde zijn. En ook een goude kans voor nieuwe talenten zou het bestaan van tien om te zien goed zijn. Dit zou volk blijven aantrekken , dit had eigenlijk nooit mogen stoppen
 • michel vandewiele

  2 maanden geleden
  Waarom moest nu weer die Niels in dat programma komen, het was een nostalgisch programma van een heel mooie tijd voor de Vlaamse artiesten en toch kunnen ze het niet laten om die over gecommercialiseerde gast er bij te halen hij hoorde niet thuis in dat nostalgisch kader beste mensen stop met die opdringerigheid !
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Voor mij mag dat gerust terugkomen. En ik ben geen typische Vlaamse muziek fan. Ik vind het gewoon een gezellig, verbindend programma.
 1. Eindelijk happy end voor Britney Spears?
  Play

  Eindelijk happy end voor Britney Spears?

  Krijgt de saga rond Britney Spears eindelijk een happy end? Daar lijkt het nu wel op. De popster bedankt in een filmpje op Instagram haar fans en de hele #FreeBritney-beweging. Alle mensen die haar blijven steunen zijn in de juridische strijd met haar vader Jamie Spears. Vorige week besliste een rechter in Los Angeles dat hij na 13 jaar niet langer haar bewindvoerder is. “Ik heb er geen woorden voor. Dankzij jullie en jullie volharding in de strijd om mij te bevrijden van het bewindvoerderschap... lijkt mijn leven nu in de goede richting te evolueren!!”, schrijft ze. Desna en Senne blikken terug op de bewogen periode in een nieuwe Showbits Video.