Joel Hoylaerts Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts Photo News

HERBELEEF. Een exclusieve blik achter de schermen van de ‘Tien Om Te Zien’-revival

Muziek‘Tien Om Te Zien’-fans hebben er jaren op gewacht, en woensdagavond was het eindelijk zover. Het iconische liedjesprogramma maakte een eenmalige comeback, op het Epernayplein in Middelkerke. Meer dan twintig artiesten van vroeger en nu gaven er het beste van zichzelf tijdens een spetterende show, die op 1 september uitgezonden wordt op VTM. Wij namen jullie mee voor een exclusieve blik voor en achter de schermen, die je kan herbeleven in de liveblog hieronder. 

22 reacties

 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  Niels is de stoorzender geweest .
 • David HAEST

  2 maanden geleden
  Zalige avond gehad . We staan zelfs op foto in jullie krant . Ons anke super trots bij André Hazes ❤️
 • Jan Van Dijck

  2 maanden geleden
  Dit laten terug komen zou de kijkcijfers van de vtm ten goede komen. Dit is wat de mensen nodig hebben, dus maar 1 keer zou zonde zijn. En ook een goude kans voor nieuwe talenten zou het bestaan van tien om te zien goed zijn. Dit zou volk blijven aantrekken , dit had eigenlijk nooit mogen stoppen
 • michel vandewiele

  2 maanden geleden
  Waarom moest nu weer die Niels in dat programma komen, het was een nostalgisch programma van een heel mooie tijd voor de Vlaamse artiesten en toch kunnen ze het niet laten om die over gecommercialiseerde gast er bij te halen hij hoorde niet thuis in dat nostalgisch kader beste mensen stop met die opdringerigheid !
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Voor mij mag dat gerust terugkomen. En ik ben geen typische Vlaamse muziek fan. Ik vind het gewoon een gezellig, verbindend programma.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.