Joel Hoylaerts Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts Photo News

HERBELEEF. Een exclusieve blik achter de schermen van de ‘Tien Om Te Zien’-revival

Muziek‘Tien Om Te Zien’-fans hebben er jaren op gewacht, en woensdagavond was het eindelijk zover. Het iconische liedjesprogramma maakte een eenmalige comeback, op het Epernayplein in Middelkerke. Meer dan twintig artiesten van vroeger en nu gaven er het beste van zichzelf tijdens een spetterende show, die op 1 september uitgezonden wordt op VTM. Wij namen jullie mee voor een exclusieve blik voor en achter de schermen, die je kan herbeleven in de liveblog hieronder. 

22 reacties

 • Henri Demeer

  9 maanden geleden
  Niels is de stoorzender geweest .
 • David HAEST

  9 maanden geleden
  Zalige avond gehad . We staan zelfs op foto in jullie krant . Ons anke super trots bij André Hazes ❤️
 • Jan Van Dijck

  9 maanden geleden
  Dit laten terug komen zou de kijkcijfers van de vtm ten goede komen. Dit is wat de mensen nodig hebben, dus maar 1 keer zou zonde zijn. En ook een goude kans voor nieuwe talenten zou het bestaan van tien om te zien goed zijn. Dit zou volk blijven aantrekken , dit had eigenlijk nooit mogen stoppen
 • michel vandewiele

  9 maanden geleden
  Waarom moest nu weer die Niels in dat programma komen, het was een nostalgisch programma van een heel mooie tijd voor de Vlaamse artiesten en toch kunnen ze het niet laten om die over gecommercialiseerde gast er bij te halen hij hoorde niet thuis in dat nostalgisch kader beste mensen stop met die opdringerigheid !
 • Leen Demeyer

  9 maanden geleden
  Voor mij mag dat gerust terugkomen. En ik ben geen typische Vlaamse muziek fan. Ik vind het gewoon een gezellig, verbindend programma.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.