Helmut Lotti
Volledig scherm
Helmut Lotti © Joel Hoylaerts / Photo News

Helmut Lotti kijkt uit naar eerste concert: “Noodgedwongen zonder symfonisch orkest”

MuziekHij heeft er door de coronacrisis lang op moeten wachten, maar op donderdag 15 en zaterdag 17 oktober staat Helmut Lotti eindelijk opnieuw op een podium. In een kleine bezetting, maar met des te meer goesting. “Ik kijk hier echt naar uit”, klinkt het.

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Fietsactie ‘Bike for Live’ haalt 50.000 euro op voor livemuzieksector
  Muziek

  Fietsactie ‘Bike for Live’ haalt 50.000 euro op voor livemuziek­sec­tor

  De fietsactie ‘Bike for Live’ heeft zondag 50.000 euro opgeleverd. Dat geld gaat naar LIVE2020, een fonds voor bedrijven en freelancers uit de livemuzieksector die zwaar getroffen zijn door de coronacrisis. Ook Vlaams minister-president en minister voor Cultuur Jan Jambon fietste mee, net als Carl Huybrechts en Helmut Lotti. “We lossen hier het probleem niet mee op, maar niets doen is geen optie”