EPA
Volledig scherm
© EPA

Hardrockband Kiss komt dan toch naar België in 2023

MuziekVuurwerk afschieten met een gitaar, zweven door de lucht en vlammen spuwen in combinatie met nepbloed: de legendarische hardrockband Kiss verlengt hun wereldtournee ‘End of the Road’ en komt op 13 juni 2023 naar Paleis 12 in Brussel. En dat kan meteen ook de laatste keer zijn, want na de tournee gaan de hardrockers hoogstwaarschijnlijk op pensioen.

3 reacties

 • GUY Peeters Guy

  2 maanden geleden
  Alweer op pensioen ? Dat is al de 23ste keer volgens mij...
 • Benny De Keyzer

  2 maanden geleden
  Ik heb ze een paar jaar geleden op Graspop gezien, was best wel plezant, maar als ik heel eerlijk ben moet ik toegeven dat die mannen nu een soort coverband van hun eigen zijn geworden.
 • ronny meuris

  2 maanden geleden
  Geweldige live band ook al ben ik de laatste 10 jaar al 3 keer naar hun afscheidsconcert geweest. Die treden nog in rolstoel op als het moet.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpakje tijdens optreden (én fans zijn er gek op)
  Muziek

  KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpak­je tijdens optreden (én fans zijn er gek op)

  Harry Styles (28) start zijn tournee met veel glitter en glamour. De artiest staat erom bekend speciale outfits met felle kleuren en vloekende patronen te dragen. Maar tijdens zijn optreden in Los Angeles gaat hij nog een stapje verder. De Britse zanger draagt een glitterpakje dat van top tot teen glittert en fonkelt. Fans zijn er helemaal gek op. “Dit is mijn favoriete outfitkeuze van hem. Ik hou ervan wanneer hij schittert”, klinkt het op sociale media.