Links: Slongs in haar videoclip van 'iFoon' uit 2015
Rechts: Angèle in haar nieuwste videoclip van 'Amour, haine et danger'
Volledig scherm
Links: Slongs in haar videoclip van 'iFoon' uit 2015 Rechts: Angèle in haar nieuwste videoclip van 'Amour, haine et danger' © YouTube

Haalde Angèle mosterd voor iPhonekostuum in videoclip bij Slongs Dievanongs?

Van kop tot teen in een levensgrote iPhone. Angèle pronkt in haar nieuwe videoclip in een wel erg opvallend kostuum. Eentje dat recht uit een videoclip van Slongs lijkt te komen. Zeven jaar geleden danste zij al met een bijna identiek iPhonekostuum. “Als ik Angèle geïnspireerd heb, voel ik mij vereerd”, reageert Slongs. “Zolang ze maar niet met mijn teksten gaat lopen.”

 1. Lisa, de zus van Metejoor, pakt het Sportpaleis in tijdens Night of the Proms
  Play
  Muziek
  8

  Lisa, de zus van Metejoor, pakt het Sportpa­leis in tijdens Night of the Proms

  Zonder meer dé revelatie van deze ‘Night Of The Proms’ en helemaal uit de schaduw van haar populaire broer. Zus ‘Lisa’ porde ‘Metejoor’ destijds aan een zangcarriére te beginnen, maar kreeg gisteren op haar eentje het Sportpaleis op de knieën. Na een deelname aan ‘The Voice 2016' in het team van Bart Peeters nu uitpakken met ‘I Have Nothing’ van Whitney Houston: da’s lef en vooral veel talent. De zangeres oogstte het grootste applaus en werd zelfs na elke uithaal toegejuicht. Broer Joris (zie filmpje) filmde en was dolenthousiast. Net als de hele zaal.