Nicole en Hugo Eurosong
Volledig scherm
Nicole en Hugo Eurosong © KOS

‘Goeiemorgen, morgen’ van Nicole en Hugo gaat viraal in Oekraïne: “Het is een woord waar we mee vloeken”

MuziekHet nummer ‘Goeiemorgen, morgen’, de Belgische Eurovisiesongfestivalinzending uit 1971, is in Vlaanderen en omstreken een geweldige hit die heel wat mensen kunnen meezingen. Maar niet alleen hier, zo blijkt. Want in Oekraïne is het liedje momenteel ook immens populair. “Goeiemorgen heeft hier een andere betekenis”, vertellen enkele Oekraïners aan NOS.

 1. Gaat nieuw nummer van Miley Cyrus over ex-man Liam Hemsworth? Fans denken van wel
  Play
  Muziek

  Gaat nieuw nummer van Miley Cyrus over ex-man Liam Hemsworth? Fans denken van wel

  “We bouwden een huis en zagen het branden”, zingt Miley Cyrus (30) in haar nieuwe nummer ‘Flowers’. Fans hebben een sterk vermoeden dat dat gaat over haar ex-man Liam Hemsworth (33). De twee hadden al een heel liefdesparcours afgelegd voor ze trouwden in 2018, maar op vraag van Liam ging het paar al in 2019 uit elkaar. De zangeres lijkt over het gebroken huwelijk te zingen in het nummer: ze vertelt hoe ze haar best deed voor een relatie die mislukte, maar dat ze zichzelf nu graag ziet. Er is ook nog meer, want Miley liet het nummer net op de verjaardag van Liam op de wereld los.
 1. KIJK. Lewis Capaldi krijgt onderbroek van fan cadeau: “Bel me als je plezier wil, grote jongen”
  Play
  Muziek

  KIJK. Lewis Capaldi krijgt onderbroek van fan cadeau: “Bel me als je plezier wil, grote jongen”

  Lewis Capaldi (26) krijgt een wel zeer ‘bijzonder’ cadeau van een fan. Tijdens zijn optreden in Sheffield in het Verenigd Koninkrijk gooit een fan plots een onderbroek naar het podium. Op de grote slip staat ‘bel me als je plezier wil, grote jongen’. Het publiek vindt het geweldig en roept naar Lewis om de slip aan te doen. En die kans laat hij natuurlijk niet liggen.
 2. “Ik zal dat nummer nóóit meer spelen”: deze sterren schamen zich dood om hun eigen wereldhits
  PREMIUM
  Muziek

  “Ik zal dat nummer nóóit meer spelen”: deze sterren schamen zich dood om hun eigen wereldhits

  Straffe bekentenis van zangeres Tones and I (28). In een interview met radiozender ‘Nova FM’ gaf de Australische toe dat ze zich schaamt voor haar grootste hit: ‘Dance Monkey’. Nochtans het nummer waarmee Tones and I van arme straatartieste tot popfenomeen ging en wereldwijd doorbrak. Maar zij is lang niet de enige ster met diepe spijt of schaamte over hun werk. Een overzicht.