Thomas Michiels maakt zijn debuut als presentator van De Zwaarste Lijst.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Michiels maakt zijn debuut als presentator van De Zwaarste Lijst. © Studio Brussel

Godsdienstleraar Thomas (29) mag De Zwaarste Lijst presenteren: “Metalheads zijn de vriendelijkste soort op deze planeet”

RadioIn het dagelijkse leven is hij leraar Frans en godsdienst, maar de laatste tijd was hij vooral druk bezig met de voorbereidingen voor zijn debuut als radiopresentator. Thomas Michiels (29), zanger-bassist van de Mechelse metalband Psychonaut, mag een heel paasweekend lang De Zwaarste Lijst op Studio Brussel presenteren. “Ik heb heel mijn auto bij elkaar geroepen toen ze mij vroegen.”

6 reacties

 • Severine Degreef

  3 weken geleden
  Hier ook een godsdienstleerkracht met een voorkeur voor metal. Wie zegt dat wij niet ruimdenkend kunnen zijn? ;-)
 • jo vissenaeken

  3 weken geleden
  Maakt toch niet uit welke muziek je graag hoort. We zijn allemaal mensen. Ik amuseer me met iedereen dat em ook wilt amuseren.
 • Jan De Greef

  3 weken geleden
  Alsof een leraar godsdienst geen metalhead kan zijn. Of hoe het hokjesdenken verder wordt aangewakkerd. Proficiat geacht pers-lui.
 • Charel Degroote

  3 weken geleden
  Nog maar eens een lijst. Op de VRT-radio komen ze tegenwoordig om de haverklap met een lijst, niet toevallig vaak tijdens vakantieweken, net als we tijd hebben om naar interessantere programma's te luisteren. Ofwel is de inspiratie bij de VRT op, ofwel is het nieuws dan niet meer belangrijk en willen de personeelsleden op vakantie vertrekken en vult men de tijd dan maar op met een gemakkelijkheidsoplossing.
 • Peter Van Dam

  3 weken geleden
  Hangt af. Ik moet hier niet naar de Vredefeesten gaan naar het "metalplein" of ik word er weg gekeken. Maar overal en in elke scene zal je goede en slechte momenten hebben. Opgegroeid in het gabber milieu en daar was ook iedereen welkom (mits je niet het varken komt uithangen). Al zaten ook daar wel uitzonderingen tussen maar die waren we zelf ook liever kwijt dan rijk!
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je