Kobe Ilsen en Viktor Verhulst stonden al op de vorige edities van de Moose Bar XXL in het Sportpaleis en ook dit jaar zijn ze van de partij.
Volledig scherm
Kobe Ilsen en Viktor Verhulst stonden al op de vorige edities van de Moose Bar XXL in het Sportpaleis en ook dit jaar zijn ze van de partij. © Joel Hoylaerts / Photonews

Gert & James vervoegen affiche, 28.000 liter bier staat koud: Moose Bar XXL is er klaar voor

MuziekZoon Viktor was al van de partij, in dj-duo met Kobe Ilsen, en nu vervoegt vaderlief Gert Verhulst òòk de affiche met James Cooke. Zij, De Romeo’s, Get Ready: dat er potverdorie stevig gefeest zal worden op de Moose Bar XXL dit weekend in 't Sportpaleis. In de frigo staat al 28.000 liter bier koud, en van de 20.000 tickets zijn er nog slechts enkele beschikbaar. Win er hieronder vijf! 

3 reacties

 • michel vandewiele

  12 maanden geleden
  Veel commentaar vooraf ook op hun programma op vier maar toch nog steeds een beetje ontspanning en wat duiding, nog 1000 x beter dan vrt dat bijna niets anders meer geeft dan koers of iets errond, wanneer gaat de nationale zenders eens snappen dat ze totaal verkeerd bezig zijn, straks blijven er nog enkel koersliefhebbers over als kijker, al de rest zappt weg.
 • Peggy Verstraeten

  1 jaar geleden
  Gert die moet opdraven zoals een aapje in het cricus, voor een bende zatte mensen... Jaja zijn defenitie van "succes" is duidelijk niet dezelfde defenitie die ik aan succes geef. Wat ben ik blij dat ik volgens hem iets fouts gedaan heb 😂
 • Siegrid Dero

  1 jaar geleden
  Ze waren goe Victor Kobe Gert en James!