Geen vijfde ‘Zomerhit’ voor Niels Destadsbader: “Ik ben zeker dat dat nummer wint”

MuziekMetejoor en Snelle of toch Pommelien Thijs? Eén van deze twee wint ‘Zomerhit’. Dat blijkt toch uit een rondvraag onder Vlaamse artiesten die in de running zijn of waren om de felbegeerde trofee zelf in de wacht te slepen. Ook viervoudig winnaar en ‘Zomerhit’-presentator Niels Destadsbader is er zeker van dat hij geen vijfde trofee binnenhaalt dit jaar. Ook hij verklapt aan Showbits zijn grote favoriet.

10 reacties

 • Karine Kuhn

  1 maand geleden
  Hoewel ik «  ongewoon «  een oorwurm vind, zie ik Pommelien niet graag zingen. Ze mompelt erg en trekt haar mond niet open wanneer ze zingt.Ze is zeer zeker geëngageerd en gemotiveerd, maar ik vind haar een beetje te complex.Ik zou dus zeker niet voor haar stemmen.Sowieso stem ik niet.Wanneer AirPlay één van de redenen is waarom een lied een nominatie krijgt,bepaalt radio2 toch quasi helemaal wie wel en wie niet genomineerd kan worden. Dan heeft zo n titel toch absoluut geen waarde.
 • Henk Juwet

  1 maand geleden
  Heb niets tg Niels maar heeft echt geen stem om whow tegen te zeggen er zijn er tientallen betere
 • snof snoom

  1 maand geleden
  Sergio & Sam Goris hebben dé zomerhit te pakken : Hé Ho ! Maar mogen niet winnen ! Fake dus.
 • Francois De Moor

  1 maand geleden
  Het programma presenteren ,en meedoen lijkt mij niet logisch. Tegenwoordig is alles niels , alof er geen ander bestaan.
 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 maand geleden
  Berre is de enige die kan zingen . De rest heeft chance dat er zoiets als play back bestaat .
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Max Colombie ziet Rode Duivels-lied als een kans om lgbtq-rechten in Qatar aan te klagen: "Ik zou opgepakt kunnen worden als ik naar WK ga”
  Play
  Showbits
  19

  Max Colombie ziet Rode Dui­vels-lied als een kans om lg­btq-rech­ten in Qatar aan te klagen: "Ik zou opgepakt kunnen worden als ik naar WK ga”

  Met ‘Warrior’, het officiële supporterslied voor de Rode Duivels, is Max Colombie helemaal terug. De zanger en frontman van Oscar and the Wolf heeft een heel zware periode achter de rug. Hij praat nu heel openhartig over die angstaanvallen. “Soms werd ik zelfs bang van de veren van een dode duif aan de voordeur”, vertelt hij in Showbits. Mensen keken ook wel vreemd op toen bekend raakte dat hij het supporterslied zou afleveren, zeker omdat het WK Voetbal plaatsvindt in Qatar, een land dat het niet te nauw neemt met de mensenrechten. “Alleen al door daar binnen te gaan, zou ik veroordeeld kunnen worden. Maar met mijn song wil ik net aandacht vragen voor deze problematiek”, vertelt Max in een nieuwe Showbits.