Geen special guest, maar welke verrassing heeft Emma Bale dan wel in petto tijdens Liefde voor Muziek?

 1. Eindelijk happy end voor Britney Spears?
  Play

  Eindelijk happy end voor Britney Spears?

  Krijgt de saga rond Britney Spears eindelijk een happy end? Daar lijkt het nu wel op. De popster bedankt in een filmpje op Instagram haar fans en de hele #FreeBritney-beweging. Alle mensen die haar blijven steunen zijn in de juridische strijd met haar vader Jamie Spears. Vorige week besliste een rechter in Los Angeles dat hij na 13 jaar niet langer haar bewindvoerder is. “Ik heb er geen woorden voor. Dankzij jullie en jullie volharding in de strijd om mij te bevrijden van het bewindvoerderschap... lijkt mijn leven nu in de goede richting te evolueren!!”, schrijft ze. Desna en Senne blikken terug op de bewogen periode in een nieuwe Showbits Video.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Get Ready viert 25 jaar bestaan met nieuw album: “In het begin noemden ze ons eendagsvliegen”
  Play

  Get Ready viert 25 jaar bestaan met nieuw album: “In het begin noemden ze ons eendags­vlie­gen”

  25 jaar bestaat de bekendste boyband van Vlaanderen: Get Ready. Een jubileum dat ze niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Daarom brengen ze het album “Samen – 25 jaar Get Ready!” uit. Met daarop remakes van hun grootste hits en ook enkele nieuwe nummers. Showbits stuurde reporter Daniël naar Jimmy, Koen, Jean-Marie en Glenn voor een gesprek. Samen blikken ze terug op de hoogtepunten in hun carrière. De vier leerden Daniël de originele danspasjes aan. Bekijk het in een nieuwe Showbits.