EPA
Volledig scherm
© EPA

Foo Fighters blazen jubileumtournee af: “Tot het weer veilig is voor iedereen”

MuziekDe Foo Fighters hebben definitief een streep gezet door hun aankomende jubileumtournee. De Amerikaanse band zou zijn eerder uitgestelde toer komend najaar inhalen, maar dat blijkt wederom vanwege het coronavirus niet haalbaar.

0 reacties

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Dave Grohl schrijft essay over het belang van livemuziek: “Ik snap waarom mensen balen dat alles is afgelast”
  Muziek

  Dave Grohl schrijft essay over het belang van livemuziek: “Ik snap waarom mensen balen dat alles is afgelast”

  Dave Grohl (51) mist het podium en zijn fans enorm. Niet alleen als artiest, maar ook als muziekliefhebber begrijpt de Foo Fighters-frontman goed waarom mensen ervan balen dat concerten worden afgezegd vanwege de coronacrisis. In een essay voor het tijdschrift The Atlantic schrijft Dave over de noodzaak van livemuziek en zijn vastberadenheid om straks weer op te treden.
 3. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.