Volledig scherm
© Amy Sussman/Invision/AP

Familie Avicii schrijft open brief: "Hij kon niet meer verder. Hij wilde rust vinden"

Het lijkt erop dat de Zweedse dj Avicii (28) zichzelf van het leven heeft beroofd. Dat valt af te leiden uit een verklaring die zijn familie de wereld heeft ingestuurd. "Hij kon niet langer verder. Hij wilde rust vinden."

63 reacties

 • Gaby Vercruysse

  3 jaar geleden
  R.I.P en Dank U voor uw mooie muziek die U gemaakt heeft.
 • Hanna Madam

  3 jaar geleden
  Nog een bewijs dat geld en roem je niet gelukkig maken. Leef simpel, wees dankbaar, en geniet van de kleine dingens in het leven. Een goede gezondheid en een liefdevolle familie hebben, is de grootste rijkdom!
 • Jo Van Caenegem

  3 jaar geleden
  Vond zijn muziek niet bijzonder, maar ik hou meer van old school techno, trance en house, daaruit zijn onze smaken immers gegroeid eind jaren '80 en begin '90. Hij had àlles. Geen geldproblemen. Problemen van een ego, dat wel. 'De zin van het leven' is er niet, maar wel de 'zin in het leven'. Dezelfde tormenterende queeste hebben wij ook. Als je geen geldproblemen meer hebt, stop gewoon 'while you're ahead'. Het is jammer dat iemand van 28 al opgeeft, of sterft hoedanook.
 • Elise Van Damme

  3 jaar geleden
  De showbizz glitter en glamour-leven is dan ook een schijnwereld waar eenzaamheid troef is. Geluk en liefde zit in kleine soms onbenullige en eenvoudige dingen! Nog maar eens bewezen. Uiteindelijk zijn we hier allemaal maar tijdelijk met of zonder uitpuilende bankrekening.
 • Jurgen Van Den Bergh

  3 jaar geleden
  Voila, wat we al vermoedden blijkt nu waarheid. Maar die professor haalt Robin Williams aan. Die past niet in dat lijstje want Williams pleegde zelfmoord omdat hij te weten was gekomen dat hij ongeneeslijk ziek was en snel zou aftakelen. Aviici omdat hij de druk niet aankon, dat is iets anders.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen