Pieter Bruurs (l) & Thibault Christiaensen (r) vormen 'Equal Idiots'
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Bruurs (l) & Thibault Christiaensen (r) vormen 'Equal Idiots' © Vanderveken

Equal Idiots vervangt Måneskin op Lokerse Feesten
en staat op alle grote festivals: “Zoveel shows dat mijn stem het moeilijk krijgt”

MuziekEqual Idiots staat vanavond op het podium van de Lokerse Feesten als vervanger voor de Italiaanse Eurosongwinnaar Måneskin. En het lijkt wel alsof corona geen vat krijgt op hun festivalzomer: eerder heeft de band al op Werchter Parklife gespeeld en straks toppen ze ook nog de affiches van Pukkelpop Zomerkwartier en Crammerock. “Sinds de ‘go’ van het overlegcomité staat onze telefoon niet stil”, glundert frontman Thibault Christiaensen (26).

2 reacties

 • Norbert Bauwens

  1 maand geleden
  Alles is beter om die te vervangen alhoewel beter hier een groot woord is.
 • DOMIEN STEVENS

  1 maand geleden
  Al goed dat Equal idiots die Italianen vervangen. Schande van de organisatoren dat onze eigen artiesten moeten dienen als plaatsvervangers. Domien Stevens
 1. Succesvolle concertreeks ‘Bart Peeters Deluxe’ eindelijk opnieuw van start
  Muziek

  Succesvol­le concert­reeks ‘Bart Peeters Deluxe’ eindelijk opnieuw van start

  Bart Peeters hervat in december eindelijk zijn ‘Deluxe’-tour. Bijna twee jaar geleden vierde de zanger zijn 60ste verjaardag in de Lotto Arena met een concertreeks van zijn beste nummers. Het was bedoeld als een eenmalig optreden, maar door het enorme succes kwamen er heel wat bijkomende concerten. De eerste 15 concerten vonden plaats tot begin 2020. Er stonden nog 7 extra concerten op de planning, maar corona stak daar een stokje voor. Nu kan de zanger eindelijk terug op het podium kruipen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.