Pieter Bruurs (l) & Thibault Christiaensen (r) vormen 'Equal Idiots'
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Bruurs (l) & Thibault Christiaensen (r) vormen 'Equal Idiots' © Vanderveken

Equal Idiots vervangt Måneskin op Lokerse Feesten
en staat op alle grote festivals: “Zoveel shows dat mijn stem het moeilijk krijgt”

MuziekEqual Idiots staat vanavond op het podium van de Lokerse Feesten als vervanger voor de Italiaanse Eurosongwinnaar Måneskin. En het lijkt wel alsof corona geen vat krijgt op hun festivalzomer: eerder heeft de band al op Werchter Parklife gespeeld en straks toppen ze ook nog de affiches van Pukkelpop Zomerkwartier en Crammerock. “Sinds de ‘go’ van het overlegcomité staat onze telefoon niet stil”, glundert frontman Thibault Christiaensen (26).

2 reacties

 • Norbert Bauwens

  1 maand geleden
  Alles is beter om die te vervangen alhoewel beter hier een groot woord is.
 • DOMIEN STEVENS

  1 maand geleden
  Al goed dat Equal idiots die Italianen vervangen. Schande van de organisatoren dat onze eigen artiesten moeten dienen als plaatsvervangers. Domien Stevens
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Exclusief videogesprek: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België
  Play
  Muziek

  Exclusief videoge­sprek: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België

  Eindelijk verlossend nieuws voor fans van Ed Sheeran (30): na een lange pauze is de Britse singer-songwriter klaar om terug de baan op te gaan. Vandaag kondigt hij zijn Europese ‘+ - = ÷ x Tour’ aan, een hele mondvol die je best uitspreekt als ‘The Mathematics Tour’. En ja, er staat ook een tussenstop in België gepland. Op vrijdag 22 juli 2022 staat Ed in het Koning Boudewijnstadion van Brussel.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).