Elton John
Volledig scherm
Elton John © Chris Pizzello/Invision/AP

Elton John wil dit bekende nummer nooit meer spelen: “Dat liedje is een uit de hand gelopen grapje”

MuziekElton John (74) heeft een opvallende uitspraak gedaan over één van zijn bekendste nummers, ‘Crocodile Rock’. Naar eigen zeggen wil hij het liedje na afloop van zijn ‘Farewell Yellow Brick Road’-tour nooit meer spelen. 

0 reacties

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Laura Tesoro viel in een zwart gat na het Songfestival: “Ik was supermager door de stress”
  Muziek

  Laura Tesoro viel in een zwart gat na het Songfesti­val: “Ik was supermager door de stress”

  Laura Tesoro kwam Peter woensdagnacht vergezellen tijdens Marathonradio. Daar vertelde ze dat ze enorm genoot van haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 2016, maar dat het ook niet altijd gemakkelijk was. “Ik had gedacht dat er meer ging gebeuren na het Songfestival. Ik hoopte bijvoorbeeld dat ik eens ging uitgenodigd worden op de radio in Nederland of op een festival voor Songfestivalartiesten, maar dat kwam er niet.”
 3. Netsky reageert teleurgesteld nu Tomorrowland niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisatie en artiesten”
  Muziek
  5

  Netsky reageert teleurge­steld nu Tomorrow­land niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisa­tie en artiesten”

  Gisteren moesten veel dj’s en de organisatie van Tomorrowland een zware klap verwerken. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Ook Netsky (32) moest even slikken toen hij het triestige nieuws te horen kreeg. “Het team van Tomorrowland is heel flexibel en stond open om samen met de staat te zoeken naar een oplossing. Het is dan ook jammer dat er zo weinig dialoog is”, aldus de Belgische dj.