Eerste festivalgangers arriveren op de wei van Pukkelpop: “Blij om eindelijk terug te zijn”

FestivalOp de campings zijn de eerste tentjes al opgezet, maar ook op de wei zelf lopen al enkele festivalgangers rond. “We wilden al een eerste glimp opvangen", klinkt het enthousiast. Er is dan ook geen twijfel over mogelijk: na twee jaar wachten zijn de Pukkelpoppers er volledig klaar voor.

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Taylor Swift maakt tracklist nieuw album ‘Midnights’ bekend door spelletje Bingo: “Het lot beslist”
  Play
  Muziek

  Taylor Swift maakt tracklist nieuw album ‘Midnights’ bekend door spelletje Bingo: “Het lot beslist”

  Taylor Swift (32) teast nual haar nieuwe album ‘Midnights’ met een TikTok-reeks. In een video speelt de zangeres het beroemde spel Bingo. In de molen zitten dertien balletjes. Wanneer er eentje uitrolt met een bepaald nummer, maakt ze dat liedje op de tracklist bekend. Alsof het lot ermee gemoeid is eerst haar geluksgetal aan de beurt. Het album ‘Midnights’ komt uit op 21 oktober.