The Weeknd
Volledig scherm
The Weeknd © AP

Een minuut stilte met Joe Biden, een gedicht van Amanda Gorman en een peperdure Halftime Show: dit was de Super Bowl 2021

MuziekZondagavond vond het grootste sportevenement van het jaar plaats: de Super Bowl. Zoals elk jaar werd het een sportieve avond - spoiler: de Tampa Bay Buccaneers mochten met de overwinning naar huis - maar waren het vooral de optredens waarover gepraat werd. Met The Weeknd als hoofdartiest was spektakel alvast verzekerd. 

4 reacties

 • Rudy van Immerzeel

  3 weken geleden
  Om eerlijk te zijn vond ik de Half Time Show boring.
 • Sasha Alai

  3 weken geleden
  Hoe goed het ook was maar michael jacksons half time show blijft de beste niemand kan dat meer nadoen
 • Jean Petermans

  3 weken geleden
  En een peperdure halftime vertoning die ver beneden pijl was, en de naam "show" onwaardig. Zeker als je het vergelijkt met vorig jaar toen J'Lo en Shakira de tent afbraken.
 • Alain Provist

  3 weken geleden
  Neem er maar een voorbeeld aan beste politici, ze leven daar in de US, hun regering zorgt voor het mentale welzijn van het volk.
 1. Week van de Belgische muziek: dit zijn onze 10 best verkopende artiesten aller tijden (en van sommigen heb je wellicht nog nooit gehoord)
  PREMIUM
  Muziek
  3

  Week van de Belgische muziek: dit zijn onze 10 best verkopende artiesten aller tijden (en van sommigen heb je wellicht nog nooit gehoord)

  De ‘Week van de Belgische muziek’ is het ideale moment voor het ultieme rapport. Want wie zijn eigenlijk de best verkopende Belgische artiesten, die de wereld een beetje mooier laten klinken en ook buiten onze grenzen applaus krijgen? Deze top 10 is wellicht een lijstje voor de eeuwigheid, aangezien er door de dalende verkoop van fysieke geluidsdragers geen grote wijzigingen meer moeten worden verwacht. En niet schrikken, maar er staan misschien wel een paar namen bij waar je nog nooit van gehoord hebt maar die toch voor duizelingwekkende cijfers zorgen.
 2. Rachel Hazes organiseert virtueel meezingfeest ter ere van André Hazes senior - zonder haar eigen kinderen: “We kozen voor een andere line-up”
  Muziek

  Rachel Hazes organi­seert virtueel meezing­feest ter ere van André Hazes senior - zonder haar eigen kinderen: “We kozen voor een andere line-up”

  Rachel Hazes (50) organiseert aanstaande zaterdag ‘Een Rondje Hazes’, een liveconcert met 19 artiesten vanuit het Amsterdamse Concertgebouw. Door corona zullen de 2.000 zitjes in de zaal onbezet blijven, maar de liedjes van de in 2004 overleden André zullen dankzij de livestream wel in elke huiskamer kunnen worden meegezongen. Opvallend is dat André jr. (27) en Roxeanne (28) niet te horen zullen zijn op het evenement ter ere van hun vader.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen