K3 viert 20 jaar muziek.
Volledig scherm
K3 viert 20 jaar muziek. © Studio 100

Een K3-munt, een feestnummer én een jubileumshow: Studio 100 pakt groots uit voor 20 jaar K3

MuziekIn 2019 is het exact 20 jaar geleden dat de hit ‘Heyah Mama’ uitgebracht werd door Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Vlaanderen. Tijd voor een bijzonder feestje dus, vinden ze bij Studio 100. 

6 reacties

 • els houbrechts

  3 jaar geleden
  Wat heeft studio 100e in godsnaam verloren in Puurs. Amper bereikbaar met openbaar vervoer en geen leuk hotelletje in de buurt. Verplicht met de auto te doen. Andere jaren gingen we een weekend naar Oostende of namen we de trein naar Hasselt. Maar zo lang het in Puurs te doen is, zien ze ons niet meer. Triest voor ons dochtertje. En we zullen niet de enigen zijn die het opgeven
 • Germain De Block

  3 jaar geleden
  En verhulst gaat nog wat geld uit de mensen ,via hun kinderen,hun zakken kloppen.
 • Juliaan Van Reeth

  3 jaar geleden
  Nu nog leren zingen.
 • Patrick Huwel

  3 jaar geleden
  Dikke kassa kassa voor studio 100. Eigenlijk zou de eerste generatie k3 er ook moeten zijn. De huidige bestaat nog geen 20 jaar.
 • Thibault Derese

  3 jaar geleden
  Hanne is nog handvol jaren mijn scouts leiding geweest
 1. Bart Kaëll grijpt in nieuwe videoclip terug naar eerste liefde
  Play
  Muziek

  Bart Kaëll grijpt in nieuwe videoclip terug naar eerste liefde

  “Tekenen, naakttekenen, boetseren en aquarel: ik heb het allemaal gedaan.” Alleen bijna niemand die nog weet dat Bart Kaëll (61) in de kunstwereld zou stappen voordat muziek zijn pad werd. Voor de videoclip van zijn nieuwste single ‘Zomerlief’ haalt hij die oude liefde terug boven, en tekent hij ‘zijn Luc’. “Eind jaren ‘70 was Luc mijn zomerlief, maar toen was hij nog samen met een vrouw.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).