BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Ed Sheeran zingt volkslied op jubileum van de Queen

MuziekEd Sheeran (31) mag op 5 juni optreden op het jubileum van Queen Elizabeth. Daar zal de Britse zanger niet alleen zijn eigen hits brengen, maar ook het volklied zingen. “Mensen die we associëren met de verschillende decennia van de regeerperiode van de koningin zullen samen met Ed Sheeran de afsluiting van het jubileumweekend verzorgen.”

0 reacties

 1. “Ik voelde me een circusaap”: hoe Brian Molko van Placebo een gitzwarte periode overwon
  PREMIUM
  Muziek
  1

  “Ik voelde me een circusaap”: hoe Brian Molko van Placebo een gitzwarte periode overwon

  Hernieuwde magie op Belgische bodem. Zes jaar nadat het licht uitging bij frontman Brian Molko, is Placebo weer klaar om te rocken als vanouds. Gewapend met een resem klassiekers en nieuw album ‘Never Let Me Go’ - het eerste in bijna een decennium -, hopen ze vanavond oude en nieuwe fans te charmeren op TW Classic. “Het heeft lang geduurd, maar nu pas weet ik dat drugs je alleen maar om zeep helpen”, aldus Molko.
 2. Beyoncé geeft voorproefje van ‘RENAISSANCE’ met gloednieuwe single ‘BREAK MY SOUL’
  MUZIEK

  Beyoncé geeft voorproef­je van ‘RENAISSAN­CE’ met gloednieu­we single ‘BREAK MY SOUL’

  Het is nog maar van gisteren geleden dat Beyoncé (40) de komst van haar leadsingle ‘BREAK MY SOUL’ aankondigde en vandaag is het al zover: de zangeres heeft onze oren gezegend door haar fans - de BeyHive - een voorproefje te geven van haar aankomende plaat. Met de lyrics “And I’m on that new vibration / I'm building my own foundation” heeft de nieuwste release het potentieel om een catchy anthem vol zelfvertrouwen te worden. Of de vijftien andere nummers op ‘RENAISSANCE’ diezelfde zwevende en dansbare toon verderzetten, komen we op 29 juli te weten.