Ed Sheeran treedt op tijdens de 2021 MTV Europe Music Awards (EMAs).
Volledig scherm
Ed Sheeran treedt op tijdens de 2021 MTV Europe Music Awards (EMAs). © Photo News

Ed Sheeran en BTS grote winnaars van MTV Europe Music Awards

De Britse singer-songwriter Ed Sheeran en de Zuid-Koreaanse band BTS zijn de belangrijkste winnaars van de MTV Europe Music Awards 2021 geworden. Ed Sheeran won twee keer, BTS vier keer. De prijzen werden deze keer uitgereikt in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het grote publiek bepaalde de winnaars via een online stemming.

  1. Megan Fox & Machine Gun Kelly, het meest bizarre Hollywood-koppel du moment: “Onze liefde heeft een demonisch kantje”
    PREMIUM
    Celebrities

    Megan Fox & Machine Gun Kelly, het meest bizarre Hollywood-kop­pel du moment: “Onze liefde heeft een demonisch kantje”

    Vurige liefde met een donker randje, zo zou je de intussen veelbesproken romance tussen Megan Fox (35) en Machine Gun Kelly (31) het best kunnen omschrijven. Sinds de twee midden vorig jaar openlijk uitkwamen voor hun relatie bewieroken ze elkaar non-stop, al gebeurt dat soms op een wat macabere manier. “Je bent nu ook mijn vlees en bloed”, schreef de actrice onlangs nog bij een kiekje waarop de rapper haar in de nek bijt. Een reconstructie van een buitengewoon bondgenootschap, met een ongewone eerste ontmoeting, een portie drugs en “het soort seks dat zelfs de duivel doet schrikken”.