Ed Sheeran
Volledig scherm
Ed Sheeran © REUTERS

Ed Sheeran binnenkort te zien in gebarentaal: Wembley Stadion wordt veel inclusiever

MuziekEen opvallende primeur voor Ed Sheeran (30): hij zal binnenkort voor het eerst een concert geven dat voorzien is van gebarentaal. Zo kunnen ook slechthorende fans van zijn lyrics meegenieten. Dat komt omdat het Britse Wembley Stadion heeft beslist om deze service vanaf nu tijdens elk event te voorzien. 

2 reacties

 • Marjolijn Dua

  1 maand geleden
  Wauw, hopelijk gebeurt het ook in ons land bij diverse evenementen meer toegankelijkheid in gebarentaal bij muziek, toneel en festivals.
 • Jens Maldrie

  1 maand geleden
  Zeer goed nieuws. Weinigen weten dit, maar ook netflix is heel inclusief door voor bijna alle programma's audiobeschrijving toe te voegen. Zo kunnen ook blinden en slechtzienden er optimaal van genieten.
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.