Stromae
Volledig scherm
Stromae © Photo News

Drie extra concerten voor Stromae in Brussel

MuziekGoed nieuws voor de fans van Stromae. De zanger treedt in maart 2023 op in Paleis 12, maar tickets voor die concerten vlogen zo snel de deur uit dat hij besloot om nog eens drie extra optredens te geven. Dat nieuws maakte hij dinsdag zelf bekend op zijn Instagram. 

 1. KIJK. Rihanna deelt aandoenlijke video van zoontje

  KIJK. Rihanna deelt aandoenlij­ke video van zoontje

  Op Instagram heeft Rihanna (35) een throwback gedeeld van haar zoontje, wiens naam nog steeds een mysterie is. “Mijn zoon toen hij hoorde dat zijn (ongeboren) broer of zus wél mee mag naar de Oscars, en hij niet”, schreef Riri bij een reeks beeldmateriaal. Als eerste foto deelde ze een triestig beeld van haar zoon, gevolgd door een schattig filmpje en een foto aan de keukentafel. Daarop is te zien hoe de uk gefascineerd is door ‘Lift Me Up’, het nummer dat Rihanna maakte voor de Marvel-prent ‘Black Panther: Wakanda Forever’. Daarmee maakt de Barbadiaanse superster voor het eerst kans op een Oscar. Rihanna zal trouwens niet alleen over de rode loper van de awardshow schrijden, ze zal er eveneens optreden.
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Mannen van Goldband verkopen hun merchandise in centrum Antwerpen: “Lotto Arena vraagt te veel commissie”
  Muziek

  Mannen van Goldband verkopen hun merchandi­se in centrum Antwerpen: “Lotto Arena vraagt te veel commissie”

  Vrijdagavond gaven de mannen van Goldband hun eerste van twee uitverkochte concerten in de Lotto Arena, en fans zullen het misschien gemerkt hebben: er was geen standje aanwezig waar je merchandise van de band kon kopen. “Vanwege de commissie die Lotto Arena rekent is er helaas geen verkoop tijdens de shows”, klinkt het in een verklaring. Om dat goed te maken, verkochten de heren zaterdagmiddag zélf hun spullen in een pop-upshop in Antwerpen.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.