Drake accepteerde eerder dit jaar wel de award voor beste artiest van de afgelopen tien jaar bij de Billboard Music Awards in Los Angeles.
Volledig scherm
Drake accepteerde eerder dit jaar wel de award voor beste artiest van de afgelopen tien jaar bij de Billboard Music Awards in Los Angeles. © Chris Pizzello/Invision/AP

Drake trekt zijn nominaties voor de Grammy’s in

MuziekOp verzoek van Drake zelf zijn de twee Grammy-nominaties die hem te beurt vielen van de lijst geschrapt. De organisatie van het belangrijkste Amerikaanse muziekprijzengala bevestigde maandag aan Amerikaanse media dat de Canadese rapper en zanger niet langer in de race is voor de prestigieuze awards.

1 reactie

 • Feline Noé

  1 maand geleden
  Groot gelijk, net gelijk bij de Academy awards. Die Blinding Lights liedje is een tijdloos legendarisch liedje dat ze niet eens nomineren omdat het buiten de 'gewoonlijke' categorieën ligt.
 1. Hoe Justin Bieber tien jaar geleden voor het succes van ‘Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen zorgde
  Muziek

  Hoe Justin Bieber tien jaar geleden voor het succes van ‘Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen zorgde

  September 2011. De toen nog vrij onbekende Canadese zangeres Carly Rae Jepsen (36) hoopte bij het uitbrengen van haar nieuwe single ‘Call Me Maybe’ op wat media-aandacht. Wat er uiteindelijk met de hit gebeurde, overtrof al haar verwachtingen. De oorwurm werd opgepikt door landgenoot Justin Bieber (27) die toen in december op Twitter liet weten dat “‘Call Me Maybe’ waarschijnlijk het meest ‘catchy’ liedje is dat ik ooit heb gehoord”. Die ene simpele tweet van Bieber liet het nummer uitgroeien tot een van de populairste meezingers ooit.