Volledig scherm
© Instagram

Doof topmodel covert Ariana Grande-hit in gebarentaal

MuziekHet Amerikaanse dove topmodel Nyle DiMarco (29) heeft een eigen videoclip uitgebracht voor ‘7 Rings’, de jongste hit van Ariana Grande. Het nummer werd volledig vertaald naar gebarentaal.

 1. Liliane Saint-Pierre gelooft in ‘karma’: “Als je zelf je best doet voor een ander, dan word je daar voor beloond”
  PREMIUM
  Showbizz

  Liliane Saint-Pier­re gelooft in ‘karma’: “Als je zelf je best doet voor een ander, dan word je daar voor beloond”

  Liliane Saint-Pierre (71) heeft een nieuwe plaat uit: ‘Karma’. De titel van dat album is niet zomaar gekozen: de zangeres gelooft dat wie goed doet, goed ontmoet. “Je oogst wat je zaait”, zegt Liliane, die voor de mantelzorg van haar hoogbejaarde moeder en stiefvader instaat. “Als je je best doet voor een ander, dan word je daar op zekere dag voor beloond. Misschien niet onmiddellijk, maar ooit wel. Ik vind dat een mooie en respectvolle manier om in het leven te staan.”
 2. Willy Sommers over onafscheidelijke band met dochter Luna: “Nu ze op kot gaat zullen onze momenten samen enkel nog intenser worden”
  PREMIUM
  Showbizz

  Willy Sommers over onafschei­de­lij­ke band met dochter Luna: “Nu ze op kot gaat zullen onze momenten samen enkel nog intenser worden”

  De rollen zijn omgedraaid ten huize Willy Sommers (68). Vroeger was de zanger vaak weg om ergens ten velde op te treden, nu is zijn dochter Luna (18) veel minder thuis. Afgelopen week is ze begonnen aan haar studies criminologie in Gent – en het bijbehorende kotleven. “Cindy en ik hebben het volste vertrouwen in de opvoeding die we haar hebben gegeven”, aldus Willy openhartig.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement