Het lijken beelden van voor corona, maar alle drie deze uitbundige feestfoto's werden wel degelijk dit weekend gemaakt, terwijl er ook op veel andere plekken uit de bol werd gegaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Het lijken beelden van voor corona, maar alle drie deze uitbundige feestfoto's werden wel degelijk dit weekend gemaakt, terwijl er ook op veel andere plekken uit de bol werd gegaan. © Kwok Ming Fan, Stijn Vandamme, Lexooo Fotografie

Dj's getuigen: knaldrang doet ons harder fuiven dan ooit: “Ik had eender welke plaat mogen opzetten, dansen zouden ze toch”

ShowbizzDe bevrijding in beeld. Van de kust tot in Limburg kon je afgelopen weekend weer feesten met het Covid Safe Ticket en dat lieten tienduizenden dansliefhebbers zich geen twee keer zeggen. Uitzinnige taferelen, alle opgekropte dansmicroben van het laatste anderhalf jaar er in één keer uit. En of dat besmettelijk was. De dj's, de dirigenten van die zotte feestjes, dachten dat ze al een en ander gewend waren, maar ze staan er toch van te kijken. “Ze zijn er echt, die roaring twenties.”

2 reacties

 • Guido Ceuleers

  1 jaar geleden
  In U.K. 5.400 besmettingen na een dans festival. Doe zo voort !!
 • Wendy Van Meel

  1 jaar geleden
  Voor mij mogen de Social distancing regels blijven. Hopelijk ook de ontsmettingsmogelijkheden aan ingang van gebouwen. Dit is een zaligheid voor mensen die leiden aan smetvrees, introverte en mensen met pleinvrees.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.