Het lijken beelden van voor corona, maar alle drie deze uitbundige feestfoto's werden wel degelijk dit weekend gemaakt, terwijl er ook op veel andere plekken uit de bol werd gegaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Het lijken beelden van voor corona, maar alle drie deze uitbundige feestfoto's werden wel degelijk dit weekend gemaakt, terwijl er ook op veel andere plekken uit de bol werd gegaan. © Kwok Ming Fan, Stijn Vandamme, Lexooo Fotografie

Dj's getuigen: knaldrang doet ons harder fuiven dan ooit: “Ik had eender welke plaat mogen opzetten, dansen zouden ze toch”

ShowbizzDe bevrijding in beeld. Van de kust tot in Limburg kon je afgelopen weekend weer feesten met het Covid Safe Ticket en dat lieten tienduizenden dansliefhebbers zich geen twee keer zeggen. Uitzinnige taferelen, alle opgekropte dansmicroben van het laatste anderhalf jaar er in één keer uit. En of dat besmettelijk was. De dj's, de dirigenten van die zotte feestjes, dachten dat ze al een en ander gewend waren, maar ze staan er toch van te kijken. “Ze zijn er echt, die roaring twenties.”

2 reacties

 • Guido Ceuleers

  2 maanden geleden
  In U.K. 5.400 besmettingen na een dans festival. Doe zo voort !!
 • Wendy Van Meel

  2 maanden geleden
  Voor mij mogen de Social distancing regels blijven. Hopelijk ook de ontsmettingsmogelijkheden aan ingang van gebouwen. Dit is een zaligheid voor mensen die leiden aan smetvrees, introverte en mensen met pleinvrees.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Suzan en Freek in ‘Liefde voor Muziek’: er is nog werk aan hun kennis van Vlaamse songs
  Play

  Suzan en Freek in ‘Liefde voor Muziek’: er is nog werk aan hun kennis van Vlaamse songs

  We kennen nu alle artiesten voor het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek. Ook Suzan en Freek doen mee. Voor hen de tweede keer eigenlijk, want vorig jaar zaten ze ook in ‘Beste Zangers’, de Nederlandse versie van het programma, met ook onder meer Milow en Stef Bos. De verwachtingen zijn dus hoog, maar zijn ze het coveren van andere artiesten niet een beetje beu? Showbits heeft al meteen hun eerste reactie en doet ook al een test over hun Vlaamse songkennis. Suzan luistert alvast elke dag naar Ozark Henry en Freek is heel benieuwd wat Margriet met hun songs zal doen. Bekijk het gesprek hier in een nieuwe Showbits.
 1. IN BEELD. Nieuw album Coldplay voorgesteld in Planetarium in Brussel
  Play
  Muziek

  IN BEELD. Nieuw album Coldplay voorge­steld in Planetari­um in Brussel

  De band Coldplay stelt het nieuwe album ‘Music of the Spheres’ met twaalf nummers voor. Ondertussen is het al het negende album voor de band. In ons land werd het album voorgesteld in het Planetarium in Brussel. Mensen konden de nieuwe liedjes beluisteren via een luistersessie met daarbij beelden van de band, planeten, sterren en buitenaardse wezens. Daarnaast zong er een muzikant enkele bekende songs van de band live voor de zaal.