Q ochtendduo Sam & Heidi
Volledig scherm
Q ochtendduo Sam & Heidi © photo_news

Dit waren de meest gedraaide nummers van 2017

Muziek2017 loopt stilaan op z’n einde, tijd voor een overzichtje. Welke nummers werden het meest gedraaid in 2017? Qmusic weet het antwoord!

1 reactie

 • Geert Van de Moortele

  3 jaar geleden
  En stop the feeling van Justine Timberlake ????
 1. DJ Makasi is weer thuis na z’n Thaise avontuur: “Zoveel nieuwe energie en plannen”
  Muziek
  1

  DJ Makasi is weer thuis na z’n Thaise avontuur: “Zoveel nieuwe energie en plannen”

  Yannick Beloy - in muziekmiddens gekend als DJ Makasi - zat net als z’n collega-plaatjesdraaiers maandenlang werkloos thuis, maar besloot begin december om andere horizonten op te zoeken. Na twee weken quarantaine was hij klaar om te gaan draaien in de hipste clubs van Thailand. Het werd een avontuur met veel obstakels, maar ‘t was desondanks de moeite waard. “Ondertussen ben ik weer thuis en durf ik weer positief naar de toekomst te kijken.”
 2. Ondanks scheiding en podiumvrees maakte zij het meest succesvolle album van deze eeuw: “Adele verandert haar miserie in goud”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ondanks scheiding en podium­vrees maakte zij het meest succesvol­le album van deze eeuw: “Adele verandert haar miserie in goud”

  Geloof het of niet, het is intussen al 10 jaar geleden dat je voor het eerst hysterisch meebrulde met ‘Someone Like You’. Al meer dan een decennium is Adele (32) de onbetwistbare koningin van de break up-song, en dat is op zich niet verrassend. Ze zag haar eigen huwelijk stranden en had zo’n laag zelfbeeld dat ze zichzelf volledig moest heruitvinden in 2020. “Ik was nooit voor het geluk geboren”, aldus de Britse zangeres. Gelukkig maar dat ze haar miserie wist om te zetten in goud.
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie