One World Together At Home
Volledig scherm
One World Together At Home © HLN

Dit waren de hoogtepunten van ‘One World Together At Home’, de ‘Live Aid’ van de digitale generatie

Met een virtueel huiskameroptreden hebben een honderdtal sterren onder wie Billie Eilish, Taylor Swift, Céline Dion, Chris Martin, John Legend, Paul McCartney en de Rolling Stones miljoenen dollars opgehaald in de strijd tegen corona. Ook de Belgische zangeres Angèle trad op. Het One World Together At Home-event wordt wereldwijd al de ‘Live Aid’ van de moderne generatie genoemd. 

7 reacties

 • Saskia Taillieu

  2 jaar geleden
  @Marcel Rotten: ook mijn gedacht. Eerst van al opgevallen bij Paul McCartney en daarna bij anderen. Echte artiesten hebben enkel hun instrument en hun stem nodig.
 • Regina Van Akker

  2 jaar geleden
  Heeft niks te betekenen. Wie heeft hier wat aan? De gestorvenen? De zieken? De familieleden van getroffen personen? De zorgverleners? Ik denk het niet. Gewoon PR-stunt die louter de artiesten ten goede komt.
 • erik vercammen

  2 jaar geleden
  Hey was mooi en saai tegelijk. Er zat weinig flow in en allemaal speelde ze bijna weemoedige muziek terwijl je juist uptempo plezierige muziek nodig hebben. Heb een aantal pareltjes gezien. 8u tv gekeken (6u online stream en 2u live show) en had er meer van verwacht, maar al en al toch mooi van Gaga dat ze dit voor mekaar heeft gekregen.
 • Peter De Baets

  2 jaar geleden
  Vooral een PR stunt voor die artiesten, net zoals die Live Aid concerten vroeger, alsof in Afrika er nu geen honger er armoede meer zou zijn. Ook interessant voor de donateurs dat het geld naar een dubieuze organisatie als de WHO gaat.
 • Marc Schepens

  2 jaar geleden
  Zouden de rijke zangers en andere rijken misschien ook 10 per cent van hun rijkdom kunnen doneren. Voor wat is dat nodig om zoveel geld te hebben. Niet te vatten.
 1. Jérémie Makiese zingt vanavond als 16e op het Songfestival: "Ze zijn hier in Turijn laaiend enthousiast over hem”
  Play
  Songfestival
  9

  Jérémie Makiese zingt vanavond als 16e op het Songfesti­val: "Ze zijn hier in Turijn laaiend enthousi­ast over hem”

  “Ik heb mijn nummer nog geen enkele keer gezongen zoals in de studio.” Jérémie Makiese is klaar om miljoenen Songfestivalfans te overtuigen met ‘Miss You’. Onze nationale hoop mag zaterdagavond als zestiende aan de bak in de finale van het Eurovisiesongfestival, al weet hij zelf nog niet goed hoe het nummer precies gaat klinken. Hoe ziet zijn dag er vandaag uit? Heeft hij last van zenuwen? Hoe populair is hij daar in het artiestendorp? En hoeveel kans maakt hij? Wij vroegen presentator Peter Van de Veire én de zingende keeper himself om tekst en uitleg.