AFP
Volledig scherm
© AFP

Diddy laat naam alwéér veranderen

Op de bank bij Ellen DeGeneres gaf hij al eens toe dat hij "er verslaafd aan is" en "een probleem heeft". Maar desondanks: Sean Combs, bekend als Puffy, Diddy, SWAG en Puff Daddy, heeft zijn naam alweer laten veranderen. 

0 reacties

 1. Ticketverkoop Pukkelpop start op woensdag 16 juni, voorlopig zonder line-up
  Festivals
  2

  Ticketver­koop Pukkelpop start op woensdag 16 juni, voorlopig zonder line-up

  Na het Overlegcomité van vorige week werd duidelijk dat festivals vanaf 13 augustus weer 75.000 bezoekers per dag mogen verwelkomen. Goed nieuws dus voor de organisatie van onder meer Tomorrowland en Pukkelpop. Bij deze laatste zijn ze dan ook niet bij de pakken blijven zitten. In een persbericht kondigde de organisatie zonet aan dat de ticketverkoop voor het festival volgende week van start gaat.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 3. Wellicht 48 bezoekers besmet tijdens Songfestival-shows in Rotterdam Ahoy
  Muziek
  3

  Wellicht 48 bezoekers besmet tijdens Songfesti­val-shows in Rotterdam Ahoy

  Tijdens het Songfestival in Ahoy zijn in totaal wellicht 48 bezoekers besmet geraakt met het coronavirus. Dat komt neer op een gemiddelde van 1,6 per duizend aanwezigen, oftewel vijf per show, meldt Fieldlab Evenementen. Het liedjesfestijn was één van de grootschalige evenementen waar beperkt publiek werd toegelaten, met een strenge controle aan de ingang. In totaal woonden bijna 30.000 personen het ESF in Rotterdam bij.