Diana Ross
Volledig scherm
Diana Ross © REUTERS

Diana Ross maakt comeback: eerste nieuwe album in 15 jaar

MuziekDiana Ross maakt een comeback. De 77-jarige legendarische zangeres brengt binnenkort haar eerste album in vijftien jaar uit en haar eerste met nieuwe muziek sinds 1999.

 1. Zangeres Babet schreef al nummers voor Demi Lovato en Pitbull: “Robbie Williams is echt een heel aardige man”
  PREMIUM

  Zangeres Babet schreef al nummers voor Demi Lovato en Pitbull: “Robbie Williams is echt een heel aardige man”

  Babette van Vugt (26), beter bekend onder haar artiestennaam Babet, scheert momenteel hoge toppen met ‘1 op Een Miljoen’, de hitsingle waar ze samen met Metejoor op te horen is. Maar de Nederlandse nachtegaal legde al een indrukwekkend parcours af. Op 18-jarige leeftijd schopte ze het tot de liveshows van ‘The Voice Holland’ en daarnaast schreef ze al nummers voor enkele wereldberoemde artiesten zoals Demi Lovato, The Chainsmokers en Pitbull. En ook over de toekomst is de zangeres optimistisch. “Als je niet meer kan dromen, kan je maar beter gewoon stoppen.”
 1. Wim Leys viert zijn 20-jarig bestaan met eenmalige reünie van de jongensgroep Boysband
  Muziek
  1

  Wim Leys viert zijn 20-jarig bestaan met eenmalige reünie van de jongens­groep Boysband

  Op 17 oktober viert Wim Leys (45) zijn 20-jarig bestaan in Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere. Voor deze feestelijke gelegenheid kreeg hij sowieso al het gezelschap van Luc Steeno (57) en Davy Gilles (45), maar er was ook sprake van een optreden van een surprise act. De verrassing van de avond werd ondertussen ook bekendgemaakt door de organisatie. Zo maakt Wim dit najaar een eenmalige comeback met Boysband, de jongensgroep waar hij in het verleden lid van was.