Michèle Cuvelier.
Volledig scherm
Michèle Cuvelier. © VRT

Derde coronabesmetting vastgesteld bij medewerkers Studio Brussel

Bij VRT-radiozender Studio Brussel heeft een derde medewerker positief getest op het coronavirus. Dat is vernomen via de woordvoerster van de zender. 

4 reacties

 • Elke Celis

  1 jaar geleden
  Ik dacht net hetzelfde, Wendy. Ofwel hoor je reclame op elke zender op hetzelfde moment, ofwel raak je ineens verzeild in persoonlijke meningen over politieke vanalles. Ik wil muziek op de radio :)
 • Christelle Vandermaelen

  1 jaar geleden
  Ha kan uiteindelijk luisteren naar stubru deze week lekker genieten van muziek ipv al dat gezever dat er normaal op stubru is.
 • Katrien Tindemans

  1 jaar geleden
  natuurlijk begrijpen de luisteraars dat, ik juich dat alleen maar toe. Een hele week zonder dat oeverloos gekakel en gegiechel, joepie
 • Wendy Vandereyken

  1 jaar geleden
  Non-stop muziek is een prima zaak, anders wordt er toch alleen maar getaterd op die radiozenders tegenwoordig.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.