VTM
Volledig scherm
© VTM

‘Deluxe’-tour van Bart Peeters krijgt extra datum

MuziekBart Peeters hervat midden december eindelijk zijn ‘Deluxe’-tour. De eerste 15 concerten vonden plaats tot begin 2020. Er stonden nog 8 extra concerten op de planning, maar wegens groot succes komt daar nu nog een nieuwe datum bij.

 1. MEDIAWATCHERS. "Het is een schande dat Nicole jarenlang genegeerd is door mensen die haar nu plots bewieroken"
  Podcast
  41

  MEDIAWAT­CHERS. "Het is een schande dat Nicole jarenlang genegeerd is door mensen die haar nu plots bewieroken"

  In de nieuwe aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ praten HLN-journalisten Mark Coenegracht en Desna Lespinoy over de reacties na het overlijden van Nicole Josy. Vooral Coenegracht stoort zich eraan hoe sommige mediacollega’s nu plots Nicole eren als iconische Vlaamse zangeres. “Nicole en Hugo zijn heel lang door veel muziekbazen en mediabedrijven niet naar waarde geschat”, aldus Coenegracht. Luister naar de volledige aflevering van ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 1. Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open
  Play
  Muziek

  Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open

  Stromae (37) wist Madison Square Garden volledig in te pakken. De Belgische zanger mocht twee dagen voor zo’n 40.000 mensen optreden in een van de grootste zalen van New York City. Sociale media lopen vol met beelden van aanwezigen die helemaal losgingen op de muziek. Zeker op het nummer ‘Alors on Danse’ kon de zaal zich niet bedwingen, aangezien de hit uit 2010 een gigantische trend is geweest op TikTok.