Nathalie Meskens
Volledig scherm
PREMIUM
Nathalie Meskens © VTM/YouTube

Debuutsingle Nathalie Meskens is amper te horen op de radio (en daar is een duidelijke reden voor)

MuziekNathalie Meskens’ (40) zelfgeschreven debuutsingle ‘You Knocked Down My Walls’ - onder de artiestennaam MSKNS - breekt op z’n zachtst gezegd geen potten in de hitlijsten: het haalde zelfs de Ultratop niet. Ook haar optreden in ‘Tien om te zien’ zette weinig in beweging. Dat het nummer amper gedraaid wordt op de radio, maakt het er niet makkelijker op, aldus Meskens. Al is daar volgens muziekexperten een duidelijke reden voor.

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. K3'tje Hanne stond stiekem zwanger op de set van 'Mango Mango'-clip, mét blote buik: "Maar borsten waren zichtbaar groter”
  Play

  K3'tje Hanne stond stiekem zwanger op de set van 'Mango Man­go'-clip, mét blote buik: "Maar borsten waren zichtbaar groter”

  Tijdens de opnames van de zomerse clip voor ‘Mango Mango’ wisten Julia en Marthe dat Hanne zwanger was, maar was het nog niet de bedoeling dat het echt de wereld werd ingestuurd. Hanne moest opdraven met blote buik en het werd stilaan moeilijk om haar zwangerschap te verbergen. “Ik had een shortje over mijn buik getrokken, maar het enige wat opviel...”, begint Hanne. “...Waren de ‘meiden’”, vult Julia aan.
 3. Taylor Swift reageert voor het eerst op heisa rond ticketverkoop: “Het is ondraaglijk”
  MUZIEK

  Taylor Swift reageert voor het eerst op heisa rond ticketver­koop: “Het is ondraag­lijk”

  Fans van Taylor Swift (32) zijn enorm teleurgesteld in de ticketverkoop van de ‘Eras Tour’. De stormloop op tickets zorgde ervoor dat Ticketmaster meermaals crashte. Na urenlange virtuele wachtrijen gingen er in voorverkoop uiteindelijk 2,4 miljoen tickets voor haar Amerikaanse tournee de deur uit. De openbare verkoop, die vrijdag gepland stond, is daarom afgelast. Swift reageert voor het eerst op de heisa. “Het is ondraaglijk om zulke fouten te zien gebeuren, zonder dat ik het kan oplossen.”