De heren van *NSYNC in 2001.
Volledig scherm
PREMIUM
De heren van *NSYNC in 2001. © EPA

De terugkeer van de boysbands: *NSYNC werd genekt door het succes van Justin Timberlake

MuziekHet bestaan van *NSYNC, de boyband die gecreëerd werd naar het evenbeeld van de Backstreet Boys, was kort, maar erg krachtig. Ze leverde wel Justin Timberlake, een van de beste entertainers van zijn generatie.  

0 reacties

 1. Lost Frequencies als eerste Belgische solo-artiest in Top 50 van Spotify Global
  Muziek

  Lost Frequen­cies als eerste Belgische so­lo-ar­tiest in Top 50 van Spotify Global

  In 2014 brak Felix De Laet (27) door als Lost Frequencies met zijn debuutsingle ‘Are You With Me’. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Met zijn nieuwste single ‘Where Are You Now’ scoort hij nu ook internationaal. Het nummer staat sinds dit weekend namelijk in de Top 50 van Spotify Global. Daarmee scoort Lost Frequencies niet alleen een wereldwijde hit, maar ook een primeur voor een Belgische solo-artiest.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).