The Starlings
Volledig scherm
The Starlings © VTM

“De naam van Tom Dice blijft vallen”: op 14 januari kennen we de Vlaamse inzending voor het Songfestival

MuziekNa twaalf jaar keert de openbare omroep terug met ‘Eurosong’ en gaat ons land voluit voor de winst. In de wandelgangen weerklinken namen als The Starlings, Cherine en Loredana, maar wie voor ons naar Liverpool afreist, horen we bij de finale op 14 januari in het Brusselse Paleis 12.

5 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Waarom hier geld insteken toch ...😏...? Trekt al jaren op niets meer ...! Doorgestoken kaart dat wel Veel show verkopen dat wel
 • Gerd Van Hoof

  3 maanden geleden
  Loredana + een keigoed nummer en we zijn vertrokken. Maar zonder Patje dan. Camille doet niet mee, die zou echter perfect het Songfestival kunnen winnen.
 • jos meurrens

  3 maanden geleden
  Het is niet omdat je het songfestival eens gewonnen hebt, dat je bekwaam bent om in een jury te zitten. Enfin, het songfestival is dan ook maar alleen een commercieel gedoe en meer niet. Ge moet er zelfs geen noot muziek voor kunnen.
 • Etienne Vanhoegaerden

  3 maanden geleden
  Waarom hier geld in pompen de landen waar het volgende festival moet doorgaan zijn op voorhand gekend en worden bevoordeeld
 • Luc Snykers

  3 maanden geleden
  Super goede kerkmuziek maar zeker niet geschikt voor het Eurosong festival .
 1. Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representatie
  Muziek

  Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representa­tie

  Fans van Taylor Swift (33) zijn heel blij met de keuzes die ze heeft gemaakt voor haar nieuwste clip. In de video voor haar nummer ‘Lavender Haze’ speelt transman Laith Ashley (34), model en activist voor transpersonen, haar geliefde. Op sociale media zijn de fans van de popster heel dankbaar dat ze deze keuze heeft gemaakt. “In een wereld waar transpersonen moeten omgaan met geweld en agressie is de keuze van een superster om een transman te casten in een videoclip een big deal”, schrijft een fan op Twitter.
 1. KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpakje tijdens optreden (én fans zijn er gek op)
  Muziek

  KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpak­je tijdens optreden (én fans zijn er gek op)

  Harry Styles (28) start zijn tournee met veel glitter en glamour. De artiest staat erom bekend speciale outfits met felle kleuren en vloekende patronen te dragen. Maar tijdens zijn optreden in Los Angeles gaat hij nog een stapje verder. De Britse zanger draagt een glitterpakje dat van top tot teen glittert en fonkelt. Fans zijn er helemaal gek op. “Dit is mijn favoriete outfitkeuze van hem. Ik hou ervan wanneer hij schittert”, klinkt het op sociale media.