Zomerhit
Volledig scherm
Zomerhit © Radio 2

De genomineerden voor de Zomerhit zijn bekend: wie gaat er straks met de hoofdprijs naar huis?

MuziekZonet zijn op Radio2 de twintig genomineerden voor de Zomerhit 2022 bekendgemaakt. Het feestje wordt dit jaar groter dan ooit, dankzij een samenwerking tussen Radio 2 en Eén. Er zijn dus ook meer genomineerden: geen tien, maar twintig.

0 reacties

 1. Nieuw album (en bijhorende show) van K3 zal ‘Vleugels’ heten
  Muziek
  1

  Nieuw album (en bijhorende show) van K3 zal ‘Vleugels’ heten

  K3 reageerde onlangs kritisch op het feit dat ze niet genomineerd werden voor ‘Zomerhit’ met hun nummer ‘Mango Mango’. Maar de K3’tjes blijven niet bij de pakken zitten, want vandaag kondigden ze de naam aan van hun nieuwe album en show: ‘Vleugels’. De gloednieuwe show van Hanne (28), Marthe (26) en Julia (20) zal pas in 2023 te zien zijn in de Vlaamse zalen. De fans van K3 zullen dit najaar al wel naar het album kunnen luisteren.
 2. Max Colombie maakt comeback op Pukkelpop na pauze wegens angstaanvallen: “Heel beangstigend”
  MUZIEK

  Max Colombie maakt comeback op Pukkelpop na pauze wegens angstaan­val­len: “Heel beangsti­gend”

  Op zeventien juni annuleerde Max Colombie (31), het gezicht achter Oscar and the Wolf, een reeks optredens. De zanger had nood aan rust omdat hij kampt met angstaanvallen en een depressie. Maar binnenkort keert hij terug naar het podium, onder meer op Lowlands en Pukkelpop. Dat liet Colombie zelf weten via Instagram. “Het idee om op het podium te staan is beangstigend, maar ik hoop dat het me gaat helpen.”