EBU / THOMAS HANSES
Volledig scherm
© EBU / THOMAS HANSES

De eerste repetitie zit erop: met deze jurk zal Geike optreden op het Songfestival (+ de eerste beelden van de act)

SongfestivalZe vertrokken zaterdagmiddag naar Rotterdam, maar veel tijd om zich te installeren hadden ze niet: zondag net na de middag had Hooverphonic al zijn eerste repetitie op het Songfestival-podium. Daarmee kregen we voor het eerst de podiumoutfits van de band te zien én werd een tipje van de sluier van de act opgelicht.

15 reacties

 • Ivan Willems

  1 maand geleden
  Geike staat er prachtig mee, mag gezegd worden. Maar die Alex, nee, laat anderen hun zeg eens niet doen. Dat gaat hem zuur opbreken.
 • Ken Goeste

  1 maand geleden
  Dit kleedje is mooi maar niet echt mini.
 • GUNTER BAL

  1 maand geleden
  zeer mooie jurk, past bij Hooverphonic maar ik ben geen Hooverphonic fan, zeker niet zoals ze bij de vorige zangeres gehandeld hebben foei!!
 • Nancy Wijnants

  1 maand geleden
  Heel authentiek! Cool! Ik hoop wel op voldoende belichting omdat het allemaal nogal zwart is
 • Marc Van Nueten

  1 maand geleden
  zat ik echt op te wachten
 1. Zo denken onze Belgische dj’s over de annulatie van Tomorrowland: “Voor de organisatie en honderden toeleveranciers is het nog véél erger dan voor ons”
  Muziek

  Zo denken onze Belgische dj’s over de annulatie van Tomorrow­land: “Voor de organisa­tie en honderden toeleveran­ciers is het nog véél erger dan voor ons”

  Het zijn zware dagen voor de eventsector. Op donderdag raakte het nieuws bekend dat Tomorrowland dit jaar (wellicht) niet doorgaat. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Een zoveelste klap in het gezicht van de verschillende dj’s uit ons land, maar ook in dat van de organisatoren en toeleveranciers. “Voor hen is het nog véél erger dan voor ons”, vertelt dj Wout.