Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

De auto is te mijden: zo raak je makkelijk aan het Koning Boudewijnstadion om Coldplay te zien (en er ook weer weg)

MuziekOp 5, 6, 8 en 9 augustus houdt de ‘Music of the Spheres World Tour’ van de Britse rockband Coldplay halt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De concerten zijn uitverkocht, dus de omgeving zal opnieuw op veel verkeer kunnen rekenen. Iets wat na het concert van Ed Sheeran zeer moeizaam verliep. Wij spraken met de Brusselse politie en zetten alvast op een rijtje hoe je best van en naar het stadion geraakt.

5 reacties

 • Kim Everaert

  9 uur geleden
  Goldplay was geweldig de trein heen was helemaal oke maar de trein terug was not done.telaat en dan nog later en dan nog later.gevolg...03:00 thuis. Rede van laat vertrek was ,dat er nog enkele passagiers niet waren aangekomen. Die veel later op hun gemak ,met hun snacks en koffie,aangewandeld kwamen.Op deze enkelingen moest een hele trein wachten.
 • Zaljka Balentovic

  3 dagen geleden
  Fantastisch hoe Coldplay hiermee omspringt. Alleen maar respect. Wereldleiders: neem een voorbeeld.
 • Stefan Grauwels

  4 dagen geleden
  En als je naar huis wil gaan is opeens de metro afgeschaft , mooie dienstverlening van het openbaar vervoer . Duizenden mensen in de kou laten staan !
 • Benny Geerts

  5 dagen geleden
  Wat een gedoe weer om een groepje te zien..
 • Marcq Adriaens

  5 dagen geleden
  Mij ,iet gezien, ze lusten geen Stella.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.