Rob de Nijs
Volledig scherm
Rob de Nijs © ANP

Dan toch niet ‘voor het laatst’ in Antwerpen: Rob de Nijs wil in april nog één keer optreden in Ziggo Dome

MuziekDe Nederlandse volkszanger Rob de Nijs (78) nam twee weken geleden afscheid van zijn publiek in het Sportpaleis. Een concert waar hij zoveel energie van kreeg, dat hij het allemaal nog een keer wil overdoen in zijn thuisland. 

15 reacties

 • Diane Van Riet

  1 maand geleden
  Doe dat toch niet. Wees dankbaar en eindig in schoonheid maar toch niet half afgetakeld.
 • Hilde Weymeersch

  1 maand geleden
  Als ge 60 jaar hebt opgetreden is het toch genoeg geweest zeker. Heel goede zanger. Maar genoeg is genoeg.
 • Ingrid Verwimp

  1 maand geleden
  Echte fans laten de beslissing bij hem zelf en voor ons maakt het niet uit hoe hij het er van afbrengt. Wij respecteren Rob om wie hij was, maar ook om wie hij nu is. Wij zullen hem nogmaals een hart onder de riem steken als dat nodig is bij zijn allerlaatste concert in Nederland.
 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Hebben mensen nog iets van inlevingsvermogen of oordelen ze zomaar raak?
 • armand keyzers

  1 maand geleden
  waarom? Het is toch mooi geweest. Eindig in 'schoonheid'. Het is nu al over tijd als professioneel. Een gratis concert zou misschien nog kunnen binnen de context.
 1. VIDEO. Gert Verhulst: "Ik zou het heel erg vinden dat we iemand bevoordelen die minder goed presteert omdat die een kleurtje heeft”
  Play

  VIDEO. Gert Verhulst: "Ik zou het heel erg vinden dat we iemand bevoorde­len die minder goed presteert omdat die een kleurtje heeft”

  Maar liefst twee seizoenen van hun eigen docusoap ‘De Verhulstjes’, twee seizoenen ‘De Cooke & Verhulst Show’ en de zoektocht van Gert naar een nieuw lid voor K3: de familie Verhulst was in 2021 niet weg te slaan van uw televisie. U stemde hen naar de achttiende plaats in De 100 Belgen van 2021. Gert Verhulst blikt in een uitgebreid interview terug op zijn jaar: “Ik heb mijn privéleven lang tot in het absurde afgeschermd. ‘De Verhulstjes’ is voor mij een enorme bevrijding geweest.”