EPA
Volledig scherm
© EPA

Comebacksingle Lady Gaga lekt uit en gaat meteen viraal

MuziekHet team van Lady Gaga (33) zit ongetwijfeld met de handen in het haar: de langverwachte comeback van de zangeres valt in het water nadat de eerste single is uitgelekt op het internet. Fans gaan ondertussen uit hun dak en zijn razend enthousiast over de nieuwe muziek.

1 reactie

 • Jan Jets

  1 jaar geleden
  Comeback ? Noemen ze het nu zoal als je jaren aan een plaat werkt ?
 1. Van drie naar acht dagen, maar wel met beperkte capaciteit: WECANDANCE komt dit jaar met een aangepaste editie
  Festivals

  Van drie naar acht dagen, maar wel met beperkte capaciteit: WECANDANCE komt dit jaar met een aangepaste editie

  De festivalzomer staat voor de deur en het Zeebrugse strandfestival WECANDANCE is alvast terug van weggeweest. De organisatie van het evenement maakte bekend dat ze klaar zijn om deze zomer opnieuw festivalgangers te ontvangen. Al ziet de editie van dit jaar er wel een tikkeltje anders uit dan we gewoon zijn. In totaal komen er maar liefst vijf dagen bij, maar op hetzelfde moment werd de capaciteit wel teruggeschroefd van 15.000 naar 2.500 personen per dag. “Bezoekers mogen wel een volwaardige WECANDANCE-beleving verwachten”, verzekert organisator Bart Roman.
 2. Ticketverkoop Pukkelpop start op woensdag 16 juni, voorlopig zonder line-up
  Festivals
  2

  Ticketver­koop Pukkelpop start op woensdag 16 juni, voorlopig zonder line-up

  Na het Overlegcomité van vorige week werd duidelijk dat festivals vanaf 13 augustus weer 75.000 bezoekers per dag mogen verwelkomen. Goed nieuws dus voor de organisatie van onder meer Tomorrowland en Pukkelpop. Bij deze laatste zijn ze dan ook niet bij de pakken blijven zitten. In een persbericht kondigde de organisatie zonet aan dat de ticketverkoop voor het festival volgende week van start gaat.